Cele mai bune Platforme Videochat Poza Reprezentativa

Cele mai bune site-uri de videochat

Probabil știi deja că în ultimii ani meseria de model de videochat s-a dezvoltat enorm și că din ce în ce mai multe fete care își doresc câștiguri financiare peste medie, aleg să lucreze în acest domeniu. Însă pentru a reuși să faci bani, trebuie să știi care sunt cele mai bune site-uri de videochat în 2022 / 2023. 

Ce site-uri de videochat prefera modelele de la Vivadiva?

În acest articol vei afla care sunt top 8 site preferate de modelele de videochat Vivadiva Iași care au încasări enorme chiar și după două luni de la angajare. Atunci când te decizi să colaborezi cu un studio este foarte important să te interesezi cu ce site-uri de videochat colaborează, daca îți este asigurată confidențialitatea, dacă ți se oferă suport și aparatură tehnică de ultimă generație. Mai mult decât atât, cu cât site-urile cu care se colaborează au un număr mai mare de membri și modelele sunt promovate corespunzător de către studio, cu atât cresc șansele de a încasa sume impresionante de bani fără să stai logată sute de ore lunar.

Site-urile de videochat se împart în două categorii: freemium și premium. În funcție de modul în care vrei să îți desfășori activitatea, alegi și tipul site-ului de videochat pe care vei interacționa cu membrii.

Site-urile de tip Freemium sunt potrivite pentru tine dacă ești o persoană lipsită de inhibiții și nu ai nicio problemă să atragi noi membri prin nuditate și show-uri erotice mai mult sau mai puțin explicite. Regulile pentru aceste site-uri sunt în general destul de permisive pentru modele și vei interacționa cu membrii în zona de Free Chat, atât vizual cât și conversațional. Pe aceste site-uri numărul membrilor care sunt activi în același timp este, de obicei, destul de mare. Un număr mare de membri nu înseamnă neapărat și un număr mare de clienți plătitori. Poți avea 1000 de membri activi în același timp, însă doar 50 să fie dispuși să îți lase tips-uri (principala metodă de recompensă). 

În schimb, site-urile de tip Premium sunt site-uri unde se pune accent pe confidențialitate. Prin urmare, nu este încurajată nuditatea în zona de Free Chat. Poți primi tips-uri și de la membrii care sunt activi cu tine în Free Chat dar nu vei primi pentru nuditate. Clienții care aleg să intre în Private Chat, vor plăti un preț pe minut pe toată durata sesiunii. Din punct de vedere al regulilor, site-urie Premium sunt mai stricte, însă sunt reguli de bun simț care te protejează și pe tine ca model. Mai mult decât atât, calitatea membrilor pe acest tip de site-uri este la alt nivel. Chiar dacă numărul lor nu este atât de mare, aceștia sunt într-o proporție considerabilă clienți plătitori, deoarece își doresc intimidate și un spatiu sigur în care să discute cu o femeie deșteaptă, frumoasă și dezinhibată. Prin urmare, nu vei fi atât de expusă și în zona de Private Chat toată atenția ta fi îndreptată către un singur membru, ceea ce înseamnă încasări mult mai mari pentru exclusivitate.

 Lista site-uri videochat freemium

Chaturbate

Chaturbate.com s-a lansat în anul 2011 și este cel mai mare site freemium de adult live streaming. Platforma are peste 4 milioane de vizitatori unici în fiecare lună și modalitatea prin care câștigi bani este prin intermediul tips-urilor sub formă de tokens pe care le primești de la membrii activi în zona de Free Chat.

MyFreeCams – MFC

MyFreeCams.com (MFC) s-a lansat în anul 2002 și are peste 5 milioane de membri. Comisionul pe care îl oferă acest site modelelor și studiourilor de videochat este de 50% și ei sunt cei care au pus baza conceptului de Freemium: plata modelelor sub formă de tokens în sesiunile Free Chat.

BongaCams

BongaCams.com s-a lansat în anul 2012 și în prezent concurează cu site-ul Chaturbate. Cu un trafic impresionant la nivel global, platforma acceptă modele de sex feminin, masculin, trans, cupluri și grupuri.

Stripchat

Stripchat.com s-a lansat în anul 2016 și de atunci a câștigat numeroase premii, inclusiv “Cam Site of the Year” și “Cam Company of the Year” la XBIZ Europa Awards. Stripchat acceptă plata cu mai multe forme de criptomonedă, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Dogecoin. Platforma are peste 200 de milioane de utilizatori lunari activi și 1 miliard de vizite pe lună.

Lista site-uri videochat premium

LiveJasmin

LiveJasmin.com sau Jasmine.com s-a lansat în anul 2001 și este unul dintre cele mai mari site-uri de streaming pentru adulți din lume. Cu peste 35 de milioane de vizitatori pe lună și aproximativ 2000 de modele online, platforma se află în prezent în topul preferințelor.  Poate aduce modelelor încasări semnificative dacă au aparatură de ultimă generație și beneficiază de training din partea studiourilor cu care colaborează.

Streamate

Streamate.com s-a lansat în anul 1999 și găzduiește atât amatori, cât și staruri porno. Comisionul primit de modelele de videochat poate ajunge la maxim 30% și este important să colaborezi cu un studio de videochat profesionist dacă vrei să ajungi în top. Este foarte important să ai o calitate bună a imaginii și sunetului și să intri cu regularitate în platformă.

FlirtFree

Flirt4Free.com (F4F) s-a lansat în anul 1996 și este unul dintre cele mai vechi site-uri de videochat care combină freemium cu premium. Modelele pot încasa un comision între 25% – 30% și este ideal pentru cele care au cunoștinte foarte bune de limba engleză. Majoritatea membrilor acestui site sunt din SUA și pot ajunge să cheltuie, în medie, până la 10.000 $ pe zi.

 Imlive

Imlive.com s-a lansat în anul 2002 și este unul dintre cele mai populare site-uri de videochat din lume cu peste 60 de milioane de membri înregistrați și peste 80.000 de modele care transmit live 24/7. Comisionul modelelor și al studiourilor este de 30% – 35%. 

Toate cele 8 platforme sunt în topul site-urilor de videochat 2022 și sunt extrem de apreciate atât de modele cât și de milioanele de membri activi care investesc sume considerabile lunar pentru videochat de calitate. Este foarte important de reținut că poți avea încasări fabuloase indiferent de platforma pe care o alegi. Tot ce ce trebuie să faci este să ții cont de sfatul trainerilor și să te implici constant pentru a avea rezultate. În definitiv, totul depinde de tine. 

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments