logo_vivadiva

Bine ai venit
pe pagina mea!

Eu sunt Paula și astăzi îți voi dezvălui secretul succesului meu!
E atât de ușor să obții tot ce îți dorești!

Contactează-ne

Sunt bonusurile reale? Sigur că DA!

VivaDiva înseamnă mai întâi de toate corectitudine și respect față de modele – bonusurile fac parte din viața mea de zi cu zi, fără nicio excepție! Apasă play pe video ca să descoperi cât obțin eu doar așa, în câteva zile. Imaginează-ți că tu ai putea mult mai mult!

Contactează-ne

★★★★★

Iată ce spun colegele mele despre bonusurile primite:

Miha ● 23 ani

Aici la voi bonusurile sunt în bani, iar asta e super bine! La alte studiouri bonusurile erau de fapt ședințele foto și trainingurile...pe care oricum aici le primesc gratuit și sunt faine!

Ioana ● 19 ani

Mie cel mai mult îmi place bonusul de weekend... oricum se fac mulți bani în weekend și pe lângă asta mai primesc și bonusuri de la voi!

Andreea ● 22 ani

Bonusurile chiar sunt pe bune! Pe mine mă motivează mult să știu că primesc câte un bonus aproape în fiecare zi.

Confort înainte de toate

Fetelor, știați că o cameră confortabilă sporește fantastic veniturile obținute? La VivaDiva avem parte de camere curate, frumos decorate, care ne oferă încrederea de care avem nevoie zi de zi și – cel mai important – care ne pun în valoare cele mai frumoase calități! Vouă vă place camera mea preferată?

Contactează-ne

★★★★★

ȘI CELELALTE FETE APRECIAZĂ LUXUL ȘI CONFORTUL VIVADIVA!

Ilona ● 24 ani

Ideea cu camerele office e prea tare! Eu acolo fac cei mai mulți bani....lucrând în stilul office! În plus, am imaginație și o pot folosi cu ușurință în camerele de tip birou!

Maria ● 25 ani

Curățenia e cea mai importantă pentru mine! La voi camerele sunt mari, totul e super curat și aranjat. Mai ales în vremurile astea cu pandemia, un mediu curat și dezinfectat îmi da încredere că sunt în siguranță!

Alexandra ● 19 ani

Sunt atât de multe camere care arată super! Îmi place că pot alege unde vreau să lucrez în fiecare zi, în funcție de starea pe care o am! Și camera din video e una dintre preferatele mele!

Cum se desfășoară interviurile?

Ca o discuție între prietene: te invităm în sala noastră de ședințe, te servim cu o cafea bună și timp de o oră vorbim despre ceea ce te interesează cel mai mult: studio, program și bonusuri. În cele din urmă, vei primi răspunsurile de care ai nevoie la absolut toate întrebările tale!

Contactează-ne

★★★★★

LĂSĂM PĂRERILE COLEGELOR MELE SĂ VORBEASCĂ DE LA SINE

Bianca ● 28 ani

M-a întâmpinat o echipa zâmbitoare și prietenoasă! Nu l-aș numi interviu ...i-aș zice mai degrabă o întâlnire la cafea cu prietenele care împărtășesc secrete de viață! Eu așa m–am simțit!

Violeta ● 25 ani

Mi-ați dat un vibe foarte fain de când am intrat în studioul vostru! Nici nu îmi imaginam că un interviu poate fi atât de lejer și distractiv... eu chiar mă gândeam că o să primesc întrebări dificile și nu o să mă încadrez!

Sabina ● 18 ani

La interviu m-am simțit foarte bine, a fost de fapt o discuție în care am primit toate răspunsurile și detaliile de care aveam nevoie! M-ați cucerit din prima!

Femeile Ambițioase Ajung Unde Își Propun

Eu am venit în echipa VivaDiva acum 3 ani și am descoperit o gașcă de oameni super fun, care sunt mereu gata să-mi ofere o mână de ajutor! Astăzi, sunt model de top și știu că acest job a fost cea mai bună decizia pe care am luat-o vreodată, pentru că am ajuns acolo unde mi-am propus în cel mai scurt timp! Când obții cât îți dorești, călătoriile, vacanțele și obiectele de lux ajung să fie un stil de viață! Eu nu mă uit la bani când vreau să cumpăr ceva – pur și simplu o fac!

Contactează-ne

★★★★★

SUCCESUL DEPINDE DE TINE! COLEGELE MELE AU ALES CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE!

Alisa ● 24 ani

O știu pe Paula și chiar e pe bune ce povestește! Fata asta chiar se implică mult și câștigă foarte mult! Am învățat multe de la ea!

Petro ● 18 ani

Trainerii chiar au avut grijă de mine astfel încât să învăț totul de la început! Oamenii ăștia chiar au răspunsuri la orice întrebare

Corina ● 31 ani

Nu credeam că pot ajunge vreodată să fiu model de top, ca Paula! Aici am găsit ajutorul potrivit pentru mine, ca să ajung sus! Echipa de traineri este suuuuper! Nu știu ce m-aș face fără voi!

Vrei să faci o schimbare? Începe cu job-ul!

Crede în şansa ta şi oferă-ţi un job diferit, foarte bine plătit și fără stresul zilei de mâine. La final, îți mai spun că eu şi echipa mea te aşteptăm, ca de obicei, cu braţele deschise şi cafea bună!

    Nume (obligatoriu)

    Email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    Incarcă o imagine cu tine (opțional)