logo_vivadiva

Am pregătit pentru tine o ofertă de job bine plătită, fără stres, cu program flexibil şi multe beneficii.

E O OPORTUNITATE CARE MERITĂ SĂ FIE PRIMITĂ CU BRAŢELE DESCHISE!

Ştiu! Sună ca un fel de promisiune… însă la VivaDiva ai garanţia reuşitei!

Contactează-ne

DESPRE CE E VORBA?

Să fii model la VivaDiva înseamnă să primeşti multe bonusuri:

 • 500 ron bonus de interviu

 • 4000 ron din prima lună

 • 1600 ron bonus de 2 ori pe lună

 • 400 ron bonus de weekend

Şi ca să îţi garantăm că la VivaDiva ai un super job, beneficiezi de:

 • plată zilnică sau bilunară

 • program flexibil: full time sau part time

 • cel mai eficient training

 • şedințe de înfrumuseţare

 • seriozitate şi transparenţă

Vrei să faci o schimbare în 2020? Începe cu job-ul! Crede în şansa ta şi oferă-ţi un job diferit, foarte bine plătit și fără stresul zilei de mâine. La final, îți mai spun că eu şi echipa mea te aşteptăm, ca de obicei, cu braţele deschise şi cafea bună!

Când am văzut că fetele vorbesc despre videochat, am zis că eu nu aș vrea să îmi știe toată lumea povestea.

Dar după asta m-am gândit mai bine și am hotărât să povestesc pentru ca fetele să deschidă ochii și să nu mai muncească pe 2 lei. Am fost secretară 7 ani și îmi convenea pentru că nu aveam bătăi de cap. Dar nici bani nu aveam. Până mi-am dat seama că am o vârstă și n-am nimic: nici casă, nici vacanțe, ci doar o viață în care mă chinui să trăiesc. Prietena mea cea mai bună s-a angajat la VivaDiva pentru că prietenul ei a lăsat-o în stradă. La început am fost contra, dar după am văzut ce viață duce și m-am cam pus pe gânduri: haine, vacanțe, chirie în cea mai faină zonă din Iași. Așa m-am hotărât să îmi încep jobul de model și nu am nicio remușcare. Dacă tu vrei să continui viața simplă pe care o ai, treaba ta! Nu știi ce ratezi.

Citeste mai mult
ANA, 28 ANI

Am lucrat la un call center, înainte de VivaDiva. Eram sătulă de programul de 9 ore și de cei 2000 RON din care abia îmi permiteam să achit chiria.

Nu imi mai luam nimic pentru mine. În fiecare dimineață aveam un singur gând: “Nu mai suport, trebuie să îmi schimb job-ul”. De videochat tot am auzit de la colege, prietene și reclame pe Facebook, dar mereu l-am considerat un subiect tabu. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și m-am programat la un interviu la VivaDiva. Am început din a doua zi, Anca m-a convins că este fix de ce am nevoie: bani câștigați fără stres. Lucrez de 3 luni și mi-a fost puțin greu la început, recunosc. Dar fetele de la training m-au ajutat mult să trec peste timiditate și să am încredere în mine, ca să pot face mai mulți bani. Eu zic să încerci că nu ai nimic de pierdut.

Citeste mai mult
CARINA, 22 ANI

N-am crezut niciodată că as putea lucra ca model si sa castig bani buni din asta.

Auzisem de VivaDiva si fetele spuneau numai lucruri faine despre studio. Îmi doresc o mașină, o casă și familie și cu banii pe care îi câștigam la vechiul job, nu reușeam să fac nimic. Am lucrat pe post de cofetar pentru că mereu mi-a plăcut să fac prăjituri. Lucrez de aproape un an și deja am bani suficienți puși la o parte. Câștig foarte bine acum și plănuiesc să îmi deschid propriul business: o cofetărie. Am hotărât să fac full time videochat pentru că așa câștig mult mai bine și în câțiva ani îmi voi permite să îmi iau un apartament cu banii în mână. Acum o lună mi-am cumpărat un Passat din 2015. Parcă nu e real ce mi se întâmplă, încă nu realizez. Regret că am așteptat atâta timp până să câștig atâția bani!

Citeste mai mult
MARIA, 30 ANI

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Incarcă o imagine cu tine (opțional)