logo_vivadiva

Vreau să te întreb ceva:

PE O SCARĂ DE LA 1 LA 10, CÂT DE FERICITĂ EȘTI TU CA MĂMICĂ?

Poate ești cazul foarte fericit și nu îți lipsește nimic ca mamă… dar dacă te gândești că vrei să îi oferi mai multe copilului tău, ești exact pe pagina care trebuie!

Statistic vorbind, banii fac viața de familie mai ușoară!

De ce? Pentru că banii te ajută pe tine ca mămică să îi oferi copilului tău toată atenția ta și tot răsfățul!

Contactează-ne

La VivaDiva vrem să îți oferim o viață fără grija banilor ca tu să îi poți oferi copilului tău tot ce merită! Dacă vrei să fii cea mai fericită mămică și să răspunzi cu mândrie la întrebarea de mai sus, te invităm în echipa VivaDiva!

SUNTEM PREGĂTIȚI SĂ ÎȚI OFERIM:

 • program flexibil, ca tu să îi oferi copilului atenția și timpul tău

 • plata zilnică sau bilunară, în funcție de cum este mai practic pentru tine

 • 500 ron bonus de interviu, îți garantăm seriozitate și stabilitate

 • 4000 ron din prima lună, ca să îți arătăm că începuturile pot fi frumoase

 • 1600 ron bonus de 2 ori pe lună, pentru că tuturor femeilor ne plac surprizele mari și dese

Alege să fii îndependentă financiar cu VivaDiva – studioul de videochat din Iași unde câștigurile sunt reale și grijile de domeniul trecutului! Alege să îți construiești un altfel de viitor, pentru tine și copilul tău!

La început nu am vrut să vorbesc despre videochat pentru că nu am vrut să-mi afle lumea povestea. Dar cred că sunt mai multe fete în situația mea și le pot ajuta.

Am un băiat de un 1 an și sunt mamă singură. M-am certat cu părinții mei din cauza tatălui copilului de care m-am și despărțit și îmi e rușine să mai dau ochii cu ei. Am trecut prin momente grele pentru că am avut zile în care nu aveam niciun ban și mă împrumutau prietenii. De VivaDiva am aflat de la o prietenă care îmi cunoaște foarte bine situația. Nu mi-a venit in cap de la incept varianta asta, dar după ce m-am gândit mai bine, am incercat și nu regret. Am bani să mă întrețin, să mă bucur de tinerețe alături de băiețelul meu și sunt cu adevărat bucuroasă că am descoperit studioul de videochat din Iași, VivaDiva!

Citeste mai mult
MIHAELA, 22 ANI

Sunt mamă singură de 5 ani. Am încercat tot ce se poate pentru a-i fi bine fetiței mele, dar ajunsesem într-un punct în care nimic nu mai mergea.

Am fost chelneriță și fetița mea a crescut fără mine, până în momentul în care m-am hotărât să schimb asta. Am tot auzit de VivaDiva de pe la colegele de muncă și într-o zi mi-am luat inima în dinți și i-am contactat. Anca a fost foarte prietenoasă, m-a primit cu zâmbetul pe buze și mi-a dat încrederea de care aveam nevoie. Lucrez de aproape 1 an și acum știu clar că am luat decizia care trebuie. Fetița mea are tot ce își dorește și la fel și eu. Ne permitem orice acum și nu mai am grija zilei de mâine. VivaDiva a fost salvarea mea când aveam mai mare nevoie.

Citeste mai mult
MARIA, 27 ANI

Ziua în care m-am angajat la VivaDiva a fost ziua în care am devenit independentă și fericită.

Mereu am depins de fostul meu soț și asta m-a legat de el și de disprețul pe care îl suportam zilnic. Am o fetiță de 10 ani și mereu mi-am dorit să aibă o copilărie frumoasă, fără să audă zilnic certuri și țipete. La VivaDiva am găsit tot ce căutam: program flexibil, bani mulți, mediu de lucru plăcut. Mi-a fost greu la început, recunosc. Dar am reușit datorită trainerilor cărora le mulțumesc. Am devenit o femeie care are încredere în ea, în ceea ce poate și ceea ce este. Nu regret nicio clipă că am ales să fac videochat pentru că știu că altfel nu reușeam să îmi cresc fata în condițiile pe care le merită orice copil.

Citeste mai mult
ANDRA, 30 ANI

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Incarcă o imagine cu tine (opțional)