logo_vivadiva

Dacă prima ta reacție a fost:

“WOW, ȘI EU SUNT STUDENTĂ”, ÎNSEAMNĂ CĂ TREBUIE SĂ CITEȘTI PÂNĂ LA CAPĂT!

Când ne referim la studenție ne gândim imediat la bani… și banii sunt o resursă importantă când ești la facultate. E greu să te concentrezi pe sesiune cu portofelul gol!

La VivaDiva câștigi bani ușor, rapid și fără bătăi de cap! Tu preocupă-te de învățat, ne ocupăm noi de restul. Nu iți putem rezolva toate problemele studenției, însă la probleme legate de bani, avem soluția!

Contactează-ne

SINGURUL STUDIO DIN IAȘI CU BONUSURI REALE ȘI PROGRAM SPECIAL PENTRU STUDENTE!

pe scurt:

 • ai cadou 4000 ron din prima lună și îți plătim și taxa la facultate!

 • program flexibil: part time sau full time.

 • plata la zi sau la două săptămâni.

 • 500 ron bonus de interviu

 • 1600 ron bonus de 2 ori pe lună

 • 400 ron bonus în weekend

 • seriozitate și transparență din partea noastră

 • și să nu uităm… ai și câteva ședințe lunare de răsfăț la salon, solar sau cosmetică!

Te-ai decis? Începe să trăiești viața pe care o meriți, în care îți permiți orice! VivaDiva este întâia alegere a modelelor de videochat din Moldova!

Am ales să vorbesc despre experiența mea la VivaDiva pentru că mi-a schimbat viața. Părinții mei au divorțat de curând, iar situația financiară nu e tocmai roz.

Eu vin din Botoșani, iar la facultate e cam nasol dacă nu ai bani. Toate colegele mele sunt foarte bine îmbrăcate și ies în club în fiecare weekend. Înainte să mă angajez la VivaDiva nu îmi permiteam aproape nimic. Refuzam ieșirile pentru că nu aveam bani. Acum îmi iau haine doar din Palas și mereu sunt admirată de prietenele mele. Stau în chirie singură și îmi permit să o platesc fără ajutor din partea părinților. Acum viata e mult mai faină!

Citeste mai mult
IOANA, 19 ANI

De când sunt la facultate tot am auzit de videochat, pentru că peste tot în Iași se vorbește despre asta. Niciodată nu am luat în calcul asta pentru că am zis că nu ma incadrez.

Am lucrat ca și chelneriță, barmaniță, vânzătoare, dar nimic nu mi-a plăcut pentru că munceam mult și câștigam maxim 2000 RON. Am tot schimbat job-uri până mi-a zis o colegă de muncă că ea a găsit ceva foarte bine plătit și unde stresul este zero. I-am cerut mai multe detalii și am mers cu ea a doua zi la interviu. Anca a fost foarte ok cu mine, mi-a răspuns la toate curiozitățile și am vrut să încep imediat treaba. Lucrez la VivaDiva de aproape jumate de an și deja mi-am luat o masina Audi rosie in doua portiere, după care întoarce toată lumea capul. Sunt fericită!

Citeste mai mult
ANDREEA, 22 ANI

Mereu am fost curioasa despre despre fetele care fac videochat. Pe mine sincer, VivaDiva m-a surprins placut. Am început să lucrez aici dintr-o joacă.

Am văzut anunțul de angajare pe Facebook și i-am contactat pe chat, fără să vreau ceva serios, din pură curiozitate. M-au convins și am mers la interviu. Nu m-am așteptat să găsesc un spațiu atât de primitor și de modern. Camerele sunt pur și simplu wow, de 2 ori mai faine decât în pozele de pe site. Eu nu vin la muncă, ci la relaxare pentru că toți sunt super. Dacă am vreo problemă cu un membru, imediat trainerii mă ajută să trec peste și șă să mă concentrez pe scopul meu: bani multi! Pot sa spun ca la ora actuala VivaDiva e cel mai bun studio de videochat din Iasi.

Citeste mai mult
DANA, 24 ANI

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Incarcă o imagine cu tine (opțional)