4 Motive pentru care am hotărât să devin un model de videochat

Eu sunt Ruxy, am 27 de ani, am absolvit facultatea de relații interneționale și în anul 2020 am ales să devin model de videochat. Pentru multe femei hotărârea de a deveni model de videochat apare ca o hotărâre pripită, de multe ori luată pe nepusă masă, atunci când simt că nu au alte alternative. De pentru mine nu a fost deloc așa. Eu mi-am dorit sincer să devin model de videochat și doar am așteptat momentul potrivit să mă angajez.

Știam că am mai multe șanse să câștig bine dacă mă angajez de la început în cadrul unui studio bun și am făcut puțină cercetare înainte de a-l alege pe cel care am considerat că mi se potrivește cel mai bine. Dar să ne întoarcem la motivele din spatele hotărârii mele.

Crescând cu televizor și calculator încă de când m-am născut și aflând despre meseria de model de videochat încă din adolescență, întotdeauna m-am gândit la ea ca la un ideal. Iată de ce:

#1 Ca model de videochat ești plătită corect, pentru cât lucrezi

Meseria de model de videochat nu este prima meserie pe care am avut-o vreodată. După ce am absolvit facultatea am lucrat în cadrul unei companii pentru care făcusem voluntariat o perioadă din timpul facultății. M-am acomodat ușor acolo, iar clienții mei erau foarte mulțumiți de mine, iar numărul lor a crescut de la o zi la alta. Pe de altă parte, eram total nemulțumită de programul de lucru care îmi ocupa aproape întreaga zi și oricât de mult aș fi muncit și indiferent de numărul de clienți pe care îi aduceam în firmă banii pe care îi primeam la sfârșitul lunii erau mereu aceiași. Nu mi-a plăcut

#2 Ai de lucru în videochat indiferent de vreme și de vremuri

Am auzit multe povești despre restructurări sau reduceri de salarii în timpul pandemiei de COVID-19, din partea prietenilor mei care lucrează în alte domenii. Dar eu personal, pentru că lucram deja în domeniul videochatului și îmi formasem o comunitate de fani, nu am simțit aproape deloc efectele acestei situații de criză, cel puțin din punct de vedere profesional. Ba mai mult, pentru că pretutindeni în lume multe persoane au petrecut mai mult timp acasă, într-unele luni am observat chiar ușoare creșteri ale veniturilor, deoarece timpul de așteptare până intram în convorbiri private cu clienții mei a devenit mai scurt.

#3 Ca model de videochat capeți niște abilități utile în diferite domenii

Mi-am dorit dintotdeauna un job în cadrul căruia să capăt diferite abilități care să-mi fie de folos în mai multe domenii. De exemplu, un job care să-mi dea ocazia să mă perfecționez în limbi străine sau care să mă ajute să comunic mai ușor cu cei din jurul meu. Iar videochatul exact asta și este. Majoritatea clienților mei sunt persoane din SUA, Marea Britanie sau Canada, care vorbesc nativ limba engleză și care m-au ajutat să-mi îmbunătățesc și eu nivelul de cunoaștere. De asemenea, vorbind aproape zi de zi cu persoane noi, am învățat să relaționez cu diferite tipuri de oameni și să comunic eficient. Realist vorbind, este imposbil să fii plăcut chiar de toată lumea, dar cel puțin, poți ajunge la un asemenea nivel, încât să porți cu fiecare om o conversație satisfăcătoare, prin intermediul căreia ambii parteneri să aibă ceva de câștigat.

#4 Este un job din care înveți cum să-ți pui în valoare cele mai frumoase trăsături naturale

Videochatul este unul din acele joburi care te învață cum să fii mai frumoasă. Este ca un job în domeniul cinematografiei sau modei deoarece, ca model de videochat, trebuie să arăți mereu bine pusă la punct și primești și feedback din partea celor care te privesc. Iar când feedback este pozitiv, simți cum prinzi aripi și începi deja să-ți faci planuri pentru cum să te aranjezi data viitoare, ce haine să porți și ce accesorii să alegi pentru a impresiona și mai mult și pentru a demonstra celor cu care vorbești de ce ești capabilă în realitate.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments