Top 4 filme care merită văzute pentru a te inspira în cariera ta de model

O să încep acest top cu un super film – Dangerous Beauty – ce te va purta în drama femeilor de acum ceva secole în urmă, dramă ce este perfect actuală mai ales în societatea românească, diferența fiind culoarea epocii. Deși greu de crezut, curtezanele vremii erau cele mai apreciate femei ale timpurilor. Scenele filmului surprind perfect faptul că frumusețea noastră exterioară este cu mult pusă în evidență când și frumusețea interioară se alătură. Trebuie să-l vezi! Pune-l pe lista ta.

Dacă vrei să ai parte și de ceva scene fierbinți, filmul From Here to Eternity este ideal pentru o seară de sâmbătă când n-ai poate chef să ieși în oraș. Prin acest film, cinematografia reușește să schimbe pentru totdeauna termenul de tabu, încorporând senzualitatea într-un mod riscant pentru că știm foarte bine că în anii ‘50 existau prejudecăți cu privire la sex, mai ales în cazul femeilor.

Lasă-te inspirată pentru momentele din fața camerei uitându-te la filmul Secretary. O să ai parte de sfaturi practice legate de senzualitate și cum să-ți amplifici feminitatea într-un mod natural. Povestea clasică din spatele filmului dintre un avocat și secretara lui o să îți stârnească imaginația cu siguranță!

Vreau să mai adaug un film în final care pe mine a reușit să mă inspire, ajutându-mă să văd partea frumoasă a vieții și să fiu mai conștientă de toate lucrurile minunate care deja există în toată nebunia zilnică. Filmul se numește Forrest Gump. Este genul ăla de film care te binedispune când crezi că totul merge rău și nu chiar cum vrei tu. Povestea unui om dezavantajat din naștere dar care totuși trăiește iubind și oferind este înălțătoare. Merită să îl vezi!

Vizionare placută!

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments