Bonus VivaDiva Iasi

Bonusuri la videochat VivaDiva Iași

Un criteriu important pe care multe fete îl iau în calcul înaninte de a alege un studio de videochat îl reprezintă bonusurile. De multe ori aceste fete au avut experiențe neplăcute încercând să colaboreze cu studiouri care au promisuni mari și în realitate lucrurile stau diferit, iar modelele rămân doar cu promisiunile.  

Modelul nostru Paula a ales studioul potrivit, iar în video-ul de mai jos ea vorbește despre bonusurile primite.

Studioul de videochat VivaDiva se mândrește cu faptul că absolut toate bonusurile din studio sunt reale, în bani!  Iar pe lângă bonusurile în bani modelele beneficiază de multe alte servicii gratuite pentru a răsplăți pe deplin eforturile lor: makeup gratuit, ședințe foto-video,  servicii de solar și beauty și multe altele.

Bonusurile se oferă de fiecare dată când modelele au o evoluție fie în încasări fie în modul de lucru. Așadar nu trebuie să ai performanțe fabuloase că să primeșți bonusuri pentru că acestea sunt oferite tuturor modelelor care se implică în ceea ce fac! E minunat să știi că pe lângă banii câștigați pe site-uri mai primești și din partea studioului o mulțime de bonusuri, toate în bani!

  • Bonusul de interviu este un ajutor de început pentru absolut toate modelele care doresc să colaboreze cu agenția VivaDiva. Scopul acestuia este să răsplătească curajul fiecărui model în parte!  Știm că începuturile pot fi grele, așadar te sprijinim încă din primele zile!
  • Bonusul de weekend este așa cum poate ai ghicit, un bonus pe care ți-l oferim dacă vii la studio în weekend. De regulă zilele de weekend sunt preferate de modele pentru că atunci ele câștigă cei mai mulți bani!  Pe lângă asta noi venim și cu acest bonus, că să ne asigurăm că te-ai bucurat pe deplin de weekend!
  • Bonusurile de prag sunt poate cele mai frumoase bonusuri din studio, pentru că te încurajează să evoluezi la fiecare pas. Aceste bonusuri te premiază la fiecare prag atins și îți spunem sincer, nu e deloc greu să le atingi! Fiecare efort în plus este răsplătit pe deplin!
  • Bonusul de recomandare îl primeșți atunci când recomanzi studioul VivaDiva unei prietene și ea decide să facă parte din echipa noastră. E atât de simplu, împărtășești succesul tău cu alte persoane și câștigi și mai mulți bani!
  • Bonusul de colaborare îl vei primi dacă ai deja un an de zile în studioul VivaDiva. Îl primeșți în fiecare lună, iar tu nu trebuie să faci nimic în plus, decât să te bucuri de banii câștigați!

Paula vorbește despre banii câștigați chiar de ea în ultimele zile!

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments