Misiunea si valorile studioului VivaDiva

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mediul online este in continua schimbare, iar de mai bine de 10 ani VivaDiva urmeaza tendintele, fiind cel mai bun studio de videochat din Iasi. Succesul modelelor noastre a devenit parte din succesul studioului nostru si a definit performanta noastra.

Reusim de fiecare data sa mentinem cele mai inalte standarde tehnice, sa indeplinim cele mai ridicate cerinte din punct de vedere al decorurilor si sa oferim servicii exceptionale de training. Avem o preocupare constanta pentru nevoile modelelor noastre iar obiectivul nostru este sa imbunatatim fiecare aspect al vietii lor.
De cele mai multe ori reusim sa intrecem asteptarile noastre si a celor din jur!

Scopul nostru este de a crea cel mai placut mediu de lucru, de a avea cele mai bune rezultate, astfel incat modelele noastre sa fie cele mai fericite! Ne dorim sa aducem succesul si starea de bine in viata fiecarui model care alege sa faca parte din echipa VivaDiva.

VivaDiva isi doreste sa:

• Inspire toate modelele din zona Moldovei.
• Creeze valoare in domeniul videochat-ului.
• Promoveze diversitatea.
• Investeasca in dezvoltarea domeniului videochat.

Valorile echipei noastre se regasesc in activitatile noastre de zi cu zi. Corectitudinea, confidentialitatea, transparenta , respectul fata de partenerii si colegele noastre, dar mai ales dedicarea noastra sunt printre cele mai importante lucruri de la care nu ne vom abate niciodata.
Ne dezvoltam impreuna pasiunile, crestem credibilitatea si construim relatii astfel incat fiecare element din viziunea noastra sa devina realitate.

Acestea sunt promisiunile si valorile pe care studioul VivaDiva le impartaseste cu toti cei care isi doresc sa faca parte din echipa!

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments