Bonusurile VivaDiva

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Incurajam si rasplatim fiecare efort pe care modelele noastre il fac inca din momentul in care intra in studioul VivaDiva. Scopul acestor bonusuri este ca tu sa te simti incurajata, rasfatata si mai ales apreciata de catre echipa noastra.

  • Indrazneste! Suna-ne, lasa-ne un mesaj sau contacteaza-ne pe Facebook si noi vom stabili o intalnire cu tine. Daca la finalul discutiei vei fi hotarata sa te alaturi echipei, vei beneficia de bonusul de interviu in valoare de 500 RON! E atat de simplu, vino sa te convingi singura!

  • Weekend-urile sunt frumoase la Vivadiva! Un mediu prietenos, confortabil si discret te ajuta sa iti depasesti limitele si sa te bucuri de bani extra! Daca decizi sa petrececi weekend-ul impreuna cu noi, suntem fericiti sa iti oferim un bonus pentru fiecare weekend lucrat. E atat de simplu: un weekend la noi inseamna un bonus in plus!

  • Probabil deja stii ca videochat-ul inseamna multi bani si multe dorinte indeplinite. Ca sa intarim aceasta idee si ca sa te simti si mai rasfatata ai sansa sa castigi in plus, la fiecare doua saptamani cate 1600 RON bonus!

  • 100 $ BONUS pentru fiecare prietena pe care o ai! VivaDiva inseamna acum mai multe prietenii si mai multe bonusuri. Vino impreuna cu prietenele tale la o intalnire cu echipa VivaDiva si veti primi cate un bonus special!

Lista noastra de bonusuri depaseste cu mult ceea ce am descris mai sus. La fiecare pas facut de catre tine, noi suntem pregatiti sa te incurajam cu zeci de beneficii in bani. Lunar poti primi cate 4000 RON in plus peste salariul tau daca vrei sa lucrezi in cel mai bun studio de videochat din zona moldovei. Calculeaza! In cat timp poti atinge sumele visate, doar fiind parte din echipa VivaDiva?

Ambitia si curajul tau pot prinde culoare doar cu un click! Completeaza formularul nostru de aplicare si hai sa ne cunoastem![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments