Care sunt aptitudinile necesare unui model de videochat?

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]În zilele noastre videochatul începe să iasă din zona de tabu și să devină un job obișnuit, la fel ca toate celelalte. Sigur că acest lucru nu se va întâmpla deodată, însă și pașii mici sunt importanți. Acest job a juns să nu mai fie privit și criticat la fel de mult cum se făcea pe vremuri. Suntem mult mai deschiși lucrurilor noi, iar fetele au început să treacă peste vorbele celor din jur și să valorizeze mai mult ceea ce contează pentru ele: o viață așa cum merită. Lumea oricum vorbește, de ce să nu facem ceea ce credem că este mai bine pentru noi? 

Odată cu trecerea timpului, videochatul a migrat din zona de nuditate spre cea mult mai axată pe conversație și pe nevoile psihologice ale membrului. De aceea, și aptitudinile atât de necesare modelelor, s-au schimbat. 

 

 

  • Limba engleză – nivel mediu

 

Multe modele care ne-au călcat pragul nu aveau cunoștințe de limba engleză. Însă, acest lucru nu a fost un impediment în calea dorinței de a câștiga sumele mult visate. Oferim traininguri speicalizate pe limba engleză. Tot ce trebuie să aibă modelul este voință și dorință de a învăța. În plus, engleza trebuie să fie cunoscută la nivel conversațional, pentru ca fetele să poată înțelege și ulterior răspunde dorințelor membrilor. 

 

 

  • Aspectul fizic îngrijit

 

Nu este obligatoriu, dar este esențial în momentul în care dorești să câștigi mai mult. Trebuie să înveți să îți pui în valoare corpul și să ai grijă de el. Acesta nu trebuie să aibă neapărat un anumit tipar, dacă Mama Natură nu te-a înzestrat. În plus, orice femeie îngrijită, preocupată de aspectul ei, este frumoasă. 

 

 

  • Deschiderea la nou 

 

Inhibițiile sunt cele care stau mereu în calea câștigurilor. Este normal ca model la început de drum, să nu te simți foarte confortabil, dar cu timpul ajungi să capeți experiența necesară pentru a trece peste acest impediment. Caracterul open mind este mereu foarte apreciat, iar inhibițiile sunt excluse. Însă, nu trebuie să te sperie acest aspect pentru că în momentul în care ajungi să te cunoști, farmecul personal vine de la sine. O persoană ce are încredere în ea are capacitatea de a fi extrem de atractivă în ochii celorlalți.

 

 

  • Cunoștințele de psihologie 

 

Un model de videochat de succes știe să se expună fix atât cât trebuie, când trebuie. Mai mult, este foarte importantă capacitatea de a empatiza cu cei din jur. În momentul în care membrii se simt înțeleși și simt conexiunea dintre ei și model, revin ori de câte ori au ocazia în chat pentru a discuta. Majoritatea membrilor caută poate un sfat, sau o persoană cu care poate să comunice liber, fără inhibiții și fără obligații. Noi avem cei mai bun traineri care ajută fetele să își înțeleagă cât mai bine mebrii și să îi înțeleagă. 

 

 

  • Capacitatea de seducție

 

 Nu în ultimul rând, modelele trebuie să învețe cum să se comporte în fața camerei, cum să privească și ce gesturi trebuie să facă. Feminitatea trebuie să fie exploatată la maximum, iar relaxarea și dezinvoltura trebuie să fie la ele acasă. Un look îngrijit, mereu pus la punct, atrage atenția, în prima fază. Ulterior, capacitatea de comunicare este cea care îl ține pe membru activ și îl captivează. 

 

Așadar, un model de videochat de succes îndeplinește simultan aceste 5 puncte. Nimeni nu are pretenția ca de la început să știi ce ai de făcut, pentru că acest lucru este imposibil. Modelele noastre beneficiază de suport din partea unei echipe specializate de traineri și ajung să se cunoască, iubească și să aibă încredere în ele. A venit momentul să știi cât valorezi! Ne poți contacta pe chat și îți răspundem, sincer, la toate întrebările. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lory
Lory
4 years ago

Am crezut ca trebuie sa arati super bine ca sa faci videochat. Voi acceptati si fete mai plinute? Eu stiu engleza, dar nu am mai lucrat niciodata in domeniu. Astept raspunsul vostru.

Alina
Alina
4 years ago
Reply to  Lory

Lory, eu sunt model la ei si lucrez de vreun an de zile. Nu e nici o problema daca esti mai plinuta, ba chiar poti face mai multi bani.