Videochat din studio vs videochat de acasa

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

STUDIO SAU ACASA?

Este deja un lucru sigur si demonstrat ca modelele de videochat lucreaza mai eficient din cadrul unui studio decat muncind singure de acasa. De multe ori, unele persoane prefera confortul propriei locuinte pentru a face acest job, insa trebuie sa recunoastem ca performanta poate aparea doar in urma muncii organizate si a disciplinei in activitatile defasurate. Asadar, atunci cand alegi sa lucrezi de acasa, gandeste-te ca poate nu este cea mai buna solutie pentru tine. E foarte frumos sa ai senzatia ca esti propriul tau sef, ca nu depinzi de nimeni sau de un program anume, insa lucrurile nu stau chiar asa.   Pentru a lua o decizie bine informata, trebuie sa pui in balanta mai multi factori care pot duce la succesul tau ca model.

Pentru a merge mai departe, trebuie sa definim succesul unui model. Probabil orice model isi doreste sa faca acest job pentru a avea castigurile mult visate si independenta financiara pe care orice femeie si-o doreste. Mai mult decat atat, programul flexibil este un atu important in alegerea acestui job. Asadar succesul este masurat in suma de bani pe care modelul o castiga si usurinta cu care acesti bani sunt facuti. In concluzie, un model care lucreaza din studio poate castiga de pana la 10 ori mai multi bani decat ar castiga lucrand de acasa. In continuare vom enumera cateva dintre atuurile pe care le are un model lucrand din studioul de videochat VivaDiva, in defavoarea lucrului de acasa.

Modelele din studioul de videochat VivaDiva sunt ajutate inca din primul minut pe care il petrec online. Echipa de traineri te va invata toate secretele videochatului si cum sa faci bani cat mai multi si cat mai repede. Oamenii din echipa se vor ocupa de toate aspectele pentru a te ajuta si pentru a te face sa intelegi toate lucrurile necesare. Odata ce esti in studio, este datoria noastra sa te facem sa te simti ca o printesa si te asiguram ca ne indeplinim cu brio aceasta datorie! Imagineaza-ti cum ar fi prima ta zi de lucru fara ajutor, fara cineva care sa iti explice site-urile, ce trebuie sa faci si cum trebuie sa fii in fata camerei pentru a castiga bani. Lipsa de experienta costa! Este important ca primii tai pasi ca model de videochat sa fie facuti impreuna cu o echipa profesionista, astfel incat evolutia ta sa fie cat mai rapida!

Suportul si calitatea tehnica este inca un lucru important atunci cand vine vorba despre succesul unui model de videochat. Echipa tehnica se ocupa non-stop de toate aspectele tehnice astfel incat modelele VivaDiva sa se bucure de cea mai clara imagine online si de cel mai bun mediu de lucru. Echipamentele si dotarile de calitate repezinta un factor esential in munca unui model. Acestea nu sunt deloc ieftine, iar ca model inceptor incepator de acasa trebuie sa investesti o suma mare de bani pentru achizitia lor. Ambianta trebuie sa fie eleganta, rafinata si sa te puna in valoare, asadar trebuie sa pui accent si pe decorurile de calitate pe care le folosesti la amenajarea spatiului de lucru. Evident, studioul de videochat Vivadiva iti ofera aceste beneficii gratuit daca alegi sa lucrezi ca model din studio.

Programul pe care il alegi atunci cand lucrezi din cadrul studioului este flexibil, dar in acelasi timp este gandit astfel incat tu sa petreci un numar minim de ore online. Acest timp pe care il petreci in fata calculatorului este decisiv atunci cand vine vorba despre incasarile tale ca model. Cand lucrezi de acasa intervine deseori dezorganizarea, dispare disciplina si programul riguros. In plus, tot itmpul te va distrage ceva: telefonul, musafirii nepoftiti, zgomotul sau alte lcururi din jur.

Deloc de neglijat ar trebui sa fie si aspectul legal al muncii din studio vs munca de acasa. Un studio cu o echipa profesionista, asa cum este studioul de videochat VivaDiva din Iasi iti va oferi un mediu de lucru legal atat timp cat faci parte din echipa. Vei avea toate beneficiile unui angajat legal care pe viitor te vor ajuta din mai multe puncta de vedere. In primul rand nu vei avea grija lucrurilui ilegal dintr-un apartament, vei avea toate taxele platite si vei beneficia de o asigurare medicala. De asemenea, unul dintre avantajele colaborarii cu un studio legal este acela ca oricand vrei, iti poti lua ceea ce visezi fie printr-o finantare a studioului, fie printr-un credit bancar. Ca si model independent de acasa, sigur ca te gandesti la toata bataia de cap pe care o vei avea incercand sa intri in legalitate cu acest job. Poate nu ai informatiile necesare sau oamenii specializati care sa te ajute. De ce sa alegi sa lucrezi in umbra fara aceste beneficii cand o intreaga echipa se poate ocupa de aceste lucruri fara stres si efort din partea ta?

 

Tu ce alegi pentru tine? Succesul in studioul de videochat VivaDiva sau un mod de supravietuire in umbra, din propria locuinta? Gandeste-te bine![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments