Cum să-i spui iubitului tău că lucrezi ca model de videochat?

Ai găsit un job videochat Iași care îți îndeplinește toate așteptările, te-ai angajat și ai început să lucrezi, ai căpătat deja puțină experiență și lucrurile merg ca pe roate, dar mai ai un hop de sărit: să-i spui iubitului tău cu ce te ocupi.

În primul rând, înainte să te gândești la pledoaria cu care să-ți convingi iubitul că ai făcut o alegere excelentă în ceea ce privește cariera, trebuie să fii conștientă de faptul că videochatul este o meserie ca oricare alta și nu există niciun motiv pentru care să te simți stânjenită pentru că ai ales s-o practici. În rest, în ceea ce îl privește pe iubitul tău, trebuie să-i prezinți următoarele aspecte:

  • videochatul este o meserie legală

În România, videochatul este o meserie reglementată prin lege de mai bine de două decenii încoace. Cu alte cuvinte, studiourile de videochat plătesc taxe și impozite la stat exact la fel cum procedează oricare alte companii. Iar tu, dacă te-ai angajat la unul care activează legal, beneficiezi de toate avantajele de care profită orice angajat din România, inclusiv asigurări sociale, atât de importante pentru buna ta stare.

  • în videochat totul se petrece la modul platonic, în mediul virtual

Modelele de videochat sunt de fapt niște creatoare de conținut online. Ele spun o poveste frumoasă folosindu-se de imaginea lor, dar la fel ca ceea ce rezultă din munca oricărui alt creator de conținut, totul nu este decât o poveste. Iar membrii platformelor de videochat știu asta și nu se așteaptă la nimic mai mult de la modelele cu care vorbesc.

  • videochatul și prostituția nu au nici cea mai mică legătură între ele

Nu există nimic în comun între videochat și prostituție întrucât, în cazul videochatului, nu ai niciodată șansa și nici nu ți se permite să te întâlnești fizic cu membrii platformelor de videochat cu care vorbești. În plus, toate datele tale personale sunt secrete și nici măcar numele adevărat nu ești încurajată să-l folosești, ci ți se propune în schimb să-ți alegi o poreclă. În concluzie, nu poate fi vorba de prostituție când vine vorba de videochat, întrucât nici măcar nu există contact fizic. De aceea, cel puțin din acest punct de vedere, iubitul tău nu are de ce să-și facă griji și nici să fie vreodată gelos.

  • ca model de videochat poți câștiga de câteva ori mai mult decât în oricare alt domeniu

Cu siguranță vei putea să-l convingi pe iubitul tău că ai făcut o alegere bună în privința carierei dacă îi explici cât poți să câștigi ca model de videochat. La urma urmei, banii pe care îi obții îi folosiți împreună și de accea mai mult pentru tine înseamnă mai mult pentru amândoi. Iar ca model de videochat poți să câștigi nu mult, ci foarte mult. Membrii platformelor de videochat scot din buzunar aproximativ 3 euro pentru fiecare minut pe care îl petrec vorbind în privat cu modelele lor preferate și o bună parte din acești bani, după plata taxelor către stat și a comisionului către studio, revin modelelor care i-au câștigat.

  • modelele de videochat au mai mult timp liber

Nu trebuie să-ți iei munca acasă ca model de videochat și nici să faci cursuri de perfecționare ca să devii mai bună. Toată magia se întâmplă în studio și atunci când pleci de acolo pleci cu lecția învățată și temele făcute. De aceea, modelele de videochat nu numai că obțin venituri mari, dar au și mai mult timp pentru ele și cei dragi ai lor decât femeile care lucrează în alte domenii.

  • dacă reușești ca model de videochat, reușești oriunde

Fiind vorba de iubitul tău, cu siguranță ai de-a face cu o persoană căreia îi pasă enorm de viitorul tău și își face griji în legătură cu evoluția ta. De aceea, explică-i că un model talentat de videochat poate avea succes în orice domeniu, nu doar ca model. Lucrând astfel, obții niște abilități pe care nu le poți obține lucrând în alte domenii și astfel cu experiența câștigată, te poți angaja apoi oriunde.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments