Cum este de fapt să lucrezi ca model de videochat?

Videochatul încă este o meserie destul de controversată, astfel încât femeile care doresc un job videochat Iași sau în oricare altă zonă a țării, cu greu găsesc informații exacte despre ceea ce își doresc să facă.

Chiar și modelele de videochat, ca să nu fie judecate de cei din jur, nu spun în general decât persoanelor foarte apropiate cu ce se ocupă și astfel, chiar dacă în cercul tău de cunoștințe și prieteni s-ar putea să cunoști nu doar una, ci mai multe modele, sunt șanse mari să nici nu știi.

De aceea, pentru că ne dorim ca toate femeile care vor să lucreze în acest domeniu să poată face alegeri în cunoștință de cauză, am stat de vorbă cu Roxana, model VivaDiva și am întrebat-o ceea ce ți-ar plăcea ție să știi despre această meserie. Iată ce răspunsuri am primit!

VivaDiva: Ce te-a determinat să devii model de videochat?

Roxana: Am devenit model de videochat dintr-o pură întâmplare. Am aflat de la o colegă de facultate că se câștigă bine în acest domeniu și am zis să încerc și eu. Acum sunt deja doi ani de când am început și îmi place la nebunie această meserie!

VivaDiva: Le-ai spus celor dragi cu ce te ocupi? Dacă da, cum au reacționat?

Roxana: Da, le-am spus. Familia și prietenii mei știu că ce mă ocup deoarece am fost deschisă față de ei și oricum am considerat că nu am niciun motiv să mă ascund. Prima oară i-am spus mamei și când a aflat m-a întrebat doar dacă nu cumva fac ceva periculos și atunci i-am explicat în ce constă slujba mea și după ce și-a dat seama că nu are niciun motiv ca să-și facă griji, m-a încurajat și m-a susținut, Cu prietenul meu a fost mai dificil deoarece a devenit puțin gelos atunci când a aflat că zi de zi o mulțime de membrii ai platformelor de videochat abia așteaptă să vorbească cu mine. Dar și lui i-am explicat că identitatea mea pe internet este complet confidențială și nu numai că nu am în plan, dar nici nu pot să mă întâlnesc vreodată cu unul din bărbații cu care comunic pentru că studioul la care lucrez interzice acest lucru.

VivaDiva: Ești mulțumită de câștigurile pe care le obții ca model de videochat?

Roxana: Nu prea am mai lucrat în altă parte înainte să devin model de videochat și de aceea nu prea am concret cu ce să compar din propria experiență. Dar dacă mă raportez la părinții mei și chiar și la iubitul meu, deoarece am venituri de 3-4 ori mai mari decât oricare dintre ei, consider că câștig destul de bine.

VivaDiva: Care ți se pare cel mai dificil lucru la meseria de model de videochat?

Roxana: Nimic nu mi se pare dificil la meseria de model de videochat. La urma urmei, totul ține de experiență. Cu cât faci asta mai mult timp, cu atât devii mai bună. La început însă, aveam trac și nu reușeam să-mi stăpânesc emoțiile în fața camerei. Dar m-a ajutat mult echipa studioului, precum și membrii platformelor de videochat care au fost foarte înțelegători cu mine. De aceea, dacă ar fi să aleg neapărat un lucru dificil în legătură cu meseria de model de videochat, cred că emoțiile de la început ar fi cea mai mare provocare de înfruntat.

VivaDiva: Cui crezi că se potrivește meseria de model de videochat?

Roxana: Oricine poate fi model de videochat. Fără să exagerez deloc, chiar oricine poate câștiga bani din așa ceva. Nu trebuie să ai anumite trăsături ca să devii model de videochat așa cum este cazul modelelor care defilează pe podiumurile de modă, ci doar trebuie să fii deschisă și să-ți placă provocările. De asemenea, cunoașterea limbii engleze la un nivel cât mai bun este un avantaj. Dar chiar dacă nu poți conversa în engleză ca un vorbitor nativ, nu este neapărat o problemă deoarece devii mai bună pe măsură ce cunoști mai mulți oameni și vorbești cu ei.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments