VIVADIVA: CEL MAI BUN STUDIO DIN ZONA MOLDOVEI

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ce-ar fi sa iti traiesti ACUM viata pe care ti-ai imaginat-o?

Studioul VivaDiva  este singurul studio din zona Moldovei care lucreaza cu profesionisti in domeniu pentru ca fiecare detaliu sa fie impecabil: de la arhitecti, specialisti foto-video, make-up artisti dedicati, specialisti in fitness si nutritie, medici esteticieni, pana la traineri activi si super implicati in formarea ta ca model. Acoperim absolut toate nevoile tale!

Nu, nu visezi, sunt chiar decorurile de poveste care te vor trimite spre alta lume ÔÇô una a rasfatului, a intamplarilor fericite, a placerii, a sigurantei tale materiale si a relaxarii. Draperii grele din matase, mobila de designer, paleta de culori si lumini ambientale arhitecturale care sa te puna in evidenta, accesorii de lux, toate te asteapta intr-o zona sigura, ultracentrala.

Aici chiar ai tot ce iti doresti!

Iti putem lansa si o provocare pentru ca VIVADIVA  indeplineste orice dorinta, chiar daca nu este vreun magician. Echipa noastra stie, vrea si poate sa integreze orice viitor model in cel mai de success studio din zona Moldovei. Tu ce iti doresti cel mai mult?

Peste tot, in jurul tau, se vorbeste numai de bani, bonusuri, ore, rapoarte? Lasa-ti grijile deoparte si ignora ┬ástudiourile acelea de apartament care nu investesc in modelele lorÔÇŽ

Devino model de succes si indeplineste-ti toate dorintele! Esti pe drumul bun!

La  VIVADIVA ai o garantie, o certitudine doar a ta. Mergi mai departe si fii independenta! Poti deveni un super-model.

Exemplele reale sunt chiar in viitoarea ta echipa. Transparent, la vedere, pe fata! Totul este clar, totul este sigur. Ti-ai dorit un decor luxos? Vino sa il alegi singura. Ti-ai dorit salariu garantat sau bonusuri reale? Hai sa le negociem impreuna! Ti-ai dorit bani zilnic? Fa-ti o socoteala cu cat vei pleca in prima zi acasa. Totul depinde de tine!

Fii independenta financiar, permite-ti orice, fii VIVADIVA![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
gabriela
gabriela
5 years ago

Buna .asi vrea si eu dar nu stku engleza