Cât de specială trebuie să se simtă o Divă?

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]De fapt, nu exista femei care sunt dive sau care nu. Totul depinde de felul în care se simt în propria piele. Nu există femei urâte sau femei frumoase. Există doar persoane care nu au încredere în propriile forțe și care au nevoie de aprecierile celor din jur pentru a-și recunoaște propria valoare. Cine trece pragul VivaDiva învață tocmai acest lucru. Învață să se prețuiască, să se iubească, să se pună în valoare. Află cât de mândră trebuie să fie de ea și cât de specială este. 

 

Fetele de la VivaDiva sunt Dive nu pentru că arată într-un anumit fel. Ele sunt dive pentru că sunt apreciate pentru ceea ce fac și trăiesc o poveste parcă dincolo de realitate. Muncesc atât cât vor, cand vor și au multe bonusuri pe care le obțin. E greu de crezut poate, dar Divele de la noi se simt răsfățate în fiecare zi la ședințele de make-up profesional. Sunt aduse și duse acasă cu mașina și știu că sunt adevărate bijuterii care merită atenție, prețuire și tot ce e mai bun. 

 

De fapt, toate fetele trebuie să fie tratate într-un mod deosebit, iar modelele care lucrează la VivaDiva au descoperit că acest lucru este posibil mai ales dacă sunt susținute și încurajate în tot ceea ce vor să facă. Dacă îți vei oferi ocazia să cunoști echipa VivaDiva, cu siguranța vei rămâne uimită de cât de multe ți se oferă și cum ești  tratată. Te bucuri de atenție, de răsfăț și pe lângă asta, câștigi sumele de bani la care nu ai sperat niciodată.

 

La VivaDiva ai acces la apreciere din partea tuturor: șefilor, colegilor și mai ales din partea membrilor. În fiecare zi te încarci pozitiv cu cele mai frumoase complimente și cea mai bună energie. Totul depinde de tine, de cum ești obișnuită să vezi lucrurile din jur și să le cântărești. Suna a job de vis: câștigi bani, în timp ce primești aprecierea celor din jur. Fără nervi, fără stres. Tot ce trebuie să faci este sa fii relaxată, împlinită cu tine însuți, veselă și să transmiți energia pozitivă în jurul tău. Energie pe care o vei primi la rândul tău din partea celor cărora le-o transmiți. 

 

Fiecare femeie devine automat o Divă în momentul în care conștientizează cât de norocoasă este pur și simplu ca este ea. Așa cum este. Cu bune și cu rele. Ideea este că formează un tot unitar pe care ar trebui să-l adore tocmai pentru faptul că nu mai e nimeni așa. În momentul în care începi să trăiești conștient de tot ce ți se întâmplă și să privești toate lucrurile mai mult din perspectiva părții pozitive decât din cealaltă parte, întreaga viziune asupra vieții se schimbă considerabil. Întotdeauna fericirea provine din lucrurile mărunte, dar și din modalitatea ta de a privi viața per ansamblu. Nu există lucruri bune sau rele, ci există doar culoarea pe care tu decizi sa o dai fiecărei situații din viața ta. 

 

Pentru că jobul este locul în care îți petreci majoritatea timpului, acesta trebuie sa fie unul plăcut și relaxant pentru tine. Și cel mai important, să-ți placă ce faci, sa fii asumată și să tratezi fiecare lucru care ți se întâmplă în fiecare zi, fie bun sau rău, în mod conștient. Trebuie să ai capacitatea de a învăța câte un lucru din fiecare “ghinion”. Așa cum am mai spus, nu există lucruri bune sau rele, ci totul este doar viziunea prin care alegem sa le privim. Fetele de la VivaDiva au învățat acest secret.

 

La orice job ar avea, fiecare femeie trebuie sa se simta specială, unică, apreciată și sa își dorească să păstreze frumusețea propriei feminități. O femeie cu încredere în forțele proprii și în frumusețea exterioară pe care o deține, poate să facă absolut orice își dorește să atingă și cele mai mărețe obiective care aparent par imposibil de țintit. Cheia succesului oricărei femei este aceea de a avea capacitatea de a se simți bine în propria piele. După, împlinirea sufletească și financiară vin de la sine. Suntem dispuși, oricând dorești, să discutăm despre acest aspect cu tine. Contactează-ne pe chat! [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments