VivaDiva: cel mai bun studio de videochat din Iași

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Știm la ce te gândești. Că suntem un alt studio de videochat care promite marea cu sarea și nu oferă nimic. Cred că ar trebui să te mai gândești o dată și să ne crezi pe cuvânt. De aceea, am ales un top 5 întrebări pe care în mod frecvent le primim:

 

 

  • Bonusul de angajare este real?

 

Este mai mult decât ți-ai imaginat. Bonusul îl primești pe loc, fără niciun fel de problemă sau lucru ascuns. Studioul nostru a ales transparența în locul secretelor față de modele. Discutăm totul deschis încă de la interviu pentru că știm că într-o lume plină de măști, sinceritatea a rămas cea mai importantă virtute.

 

 

  • Ce se întâmplă dacă nu mă descurc?

 

Nimic, ce se poate întâmpla? Echipa noastră de traineri profesioniști se ocupă de partea de acomodare a modelelor. Este foarte normal ca la început să îți fie puțin greu cu acomodarea, dar la ce job nu este așa? Avantajul tău la VivaDiva este că te ajutăm și susținem să nu simți acomodarea ca un lucru negativ. Nu trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere pentru că fiecare model simte ce simți tu acum, la început. 

 

 

  • Este un studio legal?

 

VivaDiva ține cont de toate prevederile legale și își respectă și modelele. Plata se face la zi sau bilunar, depinde cum stabilește fiecare model. Este un studio serios și de aceea reprezintă întâia alegere a modelelor din Iași. Profesionalismul și seriozitatea ne recomandă. 

 

 

  • Cum sunt condițiile de lucru?

 

Suntem cel mai modern studio de videochat din Iași. Ne-am dotat cu cea mai modernă aparatură și design-ul camerelor în care modelele își desfășoară activitatea este unul elegant și deosebit. Punem accent pe mediul de lucru. Ne dorim ca acesta să fie unul plăcut pentru că în felul acesta modelele vin cu drag la studio și se simt ca într-o familie, nu ca la muncă. În plus, suntem o echipă tânără și foarte unită. 

 

 

  • Care este programul de lucru?

 

Unul adaptat în funcție de nevoile și dorințele fiecărui model. Programul de lucru de la VivaDiva este caracterizat pe deplin de flexibilitate. Avem 3 schimburi pe care te poți plia perfect: Tura 1: 06:00-14:00, Tura 2: 14:00-22:00 și Tura 3: 22:00-06:00. Ne dorim să oferim tot ce e mai bun pentru ca modelele noastre să muncească atât cât doresc, atunci când doresc și să câștige atât cât visează. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments