Ce fel de avantaje îți oferă un job în videochat la studioul VivaDiva?

Dacă îți dorești un job videochat Iași, este o idee exelentă să te angajezi la studioul VivaDiva. Există foarte multe studiouri în regiunea Iașiului, dar studioul VivaDiva se diferențiază de toate celelalte prin avantajele pe care le oferă modelelor sale. Iată care sunt o parte din cele mai importante din acestea, invitându-te ca pe următoarele să le descoperi pe cont propriu.

Bonusuri premium pentru modelele VivaDiva

Bonus de angajare

Îți dorești un serviciu care să-ți aducă un venit încă din prima zi de lucru, fără încă să fi început să livrezi serviciile tale? Poate nu credeai că există așa ceva, dar există, iar un exemplu elocvent este chiar studioul nostru, VivaDiva. La VivaDiva, imediat după ce te angajezi, primești un bonus de 500 de lei, ca să-ți începi cariera cu dreptul.

Bonus pentru lucrul în weekend

La VivaDiva primești și bonus de weekend. Doar pentru că lucrezi atunci când majoritatea preferă să stea acasă, primești câte 100 de lei în plus, față de veniturile pe care oricum le generezi. Așa că dacă oricum preferai să lucrezi sâmbăta sau duminica pentru a avea mai mult timp la dispoziție în timpul săptămânii, atunci împuști doi iepuri dintr-o lovitură pentru că primești mai mulți bani și lucrezi și când îți convine.

Un cadou consistent în prima lună de lucru

Pentru toate modelele de videochat la început de drum prima lună este cea mai dificilă. Pentru că nu ești obișnuită cu acest tip de job și probabil nici u sistemul platformelor de videochat, este dificil să câștigi mult imediat după angajare. Dar VivaDiva nu le încurajează doar pe modelele care și-au clădit deja o carieră solidă în domeniul videochatului, ci și pe cele care nu au reușit încă să-și atingă adevăratul potențial. De aceea, la VivaDiva, indiferent de cât ai reușit să câștigi ca model, poți primi un cadou în valoare de 4000 de lei ca să te obișnuiești încă de la început cu câștigurile mari pe care le vei câștiga cu siguranță în domeniul videochatului, cu așa un suport în spate.

Bonusuri mari de două ori pe lună

Pe lângă toate bonusurile pe care ți le-am prezentat mai sus, în cadrul studioului VivaDiva poți câștiga și câte un bonus de 1600 de lei o dată la două săptămâni. Bineînțeles, este nevoie să îndeplinești anumite condiții. Dar nu este vorba despre niște condiții imposibil de împlinit, ci niște condiții pe care le poate îndeplini orice model serios, ambițios și muncitor.

Beneficii extra pentru a câștiga mai mult și mai ușor

Sesiuni de înfrumusețare

Poate că nu vezi imediat legătura dintre sesiunile de înfrumusețare oferite de VivaDiva și câștigurile pe care le poți obține în cadrul acestui studio, așa că dă-ne voie să-ți explicăm mai bine. Ca model de videochat, câștigi bani în timp ce vorbești în privat cu clienții tăi sau atunci când aceștia îți oferă bonusuri. Cu alte cuvinte, pentru timpul în care te pregătești înainte de a intra online nu ești plătită cu nimic. Dar pe de altă parte, machiajul și coafura sunt extrem de importante atunci când vrei să-i convingi pe membrii platformelor de videochat să vorbească cu tine. De aceea, VivaDiva îți pune la dispoziție sesiuni de înfrumusețare pentru ca aceste operații să se desfășoare în cel mai rapid și profesional mod cu putință, iar tu să te poți concentra doar pe lucrurile care îți aduc bani.

Program flexibil

În cadrul studioului VivaDiva poți să lucrezi când vrei tu și cât vrei tu. În primul rând, acest studio oferă modelelor sale posibilitatea de a lucra în trei ture astfel încât ele să-și poată alege special perioada din zi când se simt cele mai productive. De asemenea, dacă nu vrei să lucrezi full time, ci consideri că un contract part time este mai potrivit pentru tine, VivaDiva îți oferă și această opțiune! În concluzie, la VivaDiva atât timpul de lucru, cât și perioada zilei în care vrei să lucrezi sunt la latitudinea ta, avantaj pe care nu-l nu-l găsești la toate studiourile de videochat.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments