Cum va evolua industria videochatului? în viitorul apropiat? Ce surprize tehnologice ne așteaptă?

Videochatul este acum unul din cele mai populare domenii de afaceri din întreaga lume. În România de exemplu, se pare că există nu mai puțin de 2000 de studiouri de videochat și bineînțeles, mult mai multe femei care lucrează în această industrie.

Iar acum, în timpul pandemiei de COVID-19 tot mai multe persoane și-au dat seama de avantajele unui job în domeniul videochatului, iar cererile de muncă au crescut semnificativ.

De asemenea, în comparație cu acum 25 – 30 de ani, când videochatul era abia la început și de abia se adoptau legi cu privire la el ca meserie, tehnologia a avansat foarte mult și serviciile de care se pot bucura cei care apelează la el s-au diversificat.

Dacă primele modelele de videochat ofereau clienților lor doar niște imagini sacadate, actualizate o dată la 30 de secunde, cele de acum, prin intermediul tehnologiei teledildonics și cu dispozitivele performante de sunet și video care pot fi găsite în aproape orice studio, pot dărui experiențe atât de originale, încât cu greu pot fi diferențiate de cele reale.

Ce este tehnologia teledildonics și de ce este ea considerată viitorul industriei de videochat?

Teledildonics, așa cum probabil ți-ai dat seama și după denumire, este o tehnologie modernă, foarte avansată, care îmbină eficiența comunicării online cu plăcerea oferită de jucăriile sexuale. Prefixul tele se referă la telecomandă, sistem de acționare a unui dispozitiv de la distanță, iar dildonics… cred că ai ghicit.

Folosind jucării care au la bază tehnologia teledildonics, membrii platformelor de videochat pot oferi plăcere frumoaselor modele cu care vorbesc chiar dacă acestea se află la mii de kilometri distanță.

Tehnologia teledildonics sau cyberdildonics încă este un concept foarte nou. Folosit deocamdată doar pentru o serie foarte limitată de produse, dar are un potențial enorm și cu siguranță va evolua mult în următorii ani.

În statele dezvoltate, în special în America, tehnologia acest concept a luat deja amploare și tot mai multe studiouri de videochat îl îmbrățișează pentru a oferi clienților lor experiențe noi.

Cele mai performante jucării sexuale care au la bază această tehnologie sunt create în așa fel încât să poată stimula doi parteneri în același timp, ca și cum aceștia ar fi împreună, în același loc, în același moment.

Beneficiile tehnologiei teledildonics atât pentru clienți, cât și pentru modele

Această tehnologie impresionantă a ridicat videochatul la un cu totul alt nivel și prin intermediul ei, în ziua de azi, oricine poate avea parte de experiențe cât mai autentice, exact atunci când simte nevoia, fără a fi nevoit să se deplaseze măcar un kilometru, sau să cheltuiască bani pe întâlniri costisitoare.

Tot din punct de vedere al utilizatorilor, tehnologia teledildonics este o tehnologie revoluționară deoarece elimină nevoia de contact fizic direct, un lucru foarte important mai ales într-o lume ca cea a zilelor noastre când fiecare dintre noi ar trebui să aibă mai multă considerație pentru sănătatea lui.

Pe de altă parte, această tehnologie oferă multiple avantaje și pentru modelele de videochat. Este mult mai simplu să menții viu interesul clienților tăi pentru tine și să-i convingi să petreacă mai mult timp în privat dacă pot interacționa cu tine și altfel decât prin vorbe.

Când vom putea beneficia în România de tehnologia teledildonics?

În România suntem printre primii care aducem în discuție această tehnologie. Chiar și în industria videochatului, foarte puțini au aflat până acum despre teledildonics, dar cu siguranță nu va mai fi mult până ce studiourile de videochat vor implementa conceptul, iar acesta va deveni un standard pentru toată lumea.

În țara noastră chiar și tehnologia VR abia acum își formează o bază solidă de fani, iar aici nu ne referim doar la industria videochatului, ci așa, în general.

În ceea ce ne privește, așteptăm cu nerăbdare să descoperim ce ne pregătește viitorul și abia așteptăm să putem oferi clienților noștri experiențe din ce în ce mai satisfăcătoare și inedite.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments