Top 5 cele mai intalnite MITURI despre VIDEOCHAT

Videochat-ul este considerat un subiect tabu chiar si in anul 2017. Daca citesti forumurile si articolele pe acest subiect sau daca pur si simplu intrebi oamenii ce parere au despre acest job, majoritatea au o parere proasta, unii nu stiu ce sa iti raspunda, iar altii vor spune ca nu ar putea sa practice aceasta meserie.

Cu toate ca este, in prezent, una dintre cele mai bine platite meserii, foarte multe dintre persoane au inca idei preconcepute cu privire la semnificatia acestui job, implicit asupra modelelor. Totul pleaca in primul rand de la o importanta lipsa de informatii si ignoranta.

De cele mai multe ori persoanele ofera raspunsuri fara sa se informeze sau fara sa fi intrat vreodata intr-un studio de videochat.

Totusi, pana la urma este vorba despre o alegere personala. Desi opinia publica este foarte reticenta, fetele care lucreaza in acest domeniu expun o alta latura a videochat-ului. Dar care este adevarul, pana la urma? Vom discuta mai jos despre cele mai des intalnire mituri despre videochat.

1. Nu este legal

Fals! Multe persoane considera ca aceasta activitate nu este una legala. Ei bine, meseria de model videochat este una la fel de legala si cu aceleasi drepturi pe care le ofera orice alt job din Romania. In cadrul unui studio de videochat modelele lucreaza pe baza unui contract individual de munca, au dreptul la concedii, au parte de asigurare de sanatate si daca mai vorbim despre castiguri, atunci acestea depasesc cu mult media celor care se castiga in tara.

Cu alte cuvinte, videochatul este un domeniu in care poti sa faci o adevarata cariera de succes si asta complet legal!

2. Videochatul inseamna prostitutie.

Fals! Videochatul nu are nicio legatura cu prostitutia. In primul rand, videochatul nu implica niciun fel de contact fizic cu clientul. In al doilea rand, chiar si daca, prin absurd, acest tip de activitate ar fi putut fi considerata ca fiind acelasi lucru cu prostitutia, ar fi fost interzisa din start in Romania, unde asemenea activitati sunt ilegale.

3. Pentru a face videochat trebuie sa am 90-60-90.

Modelele de videochat nu trebuie sa arate perfect. In realitate, diversitatea este cea care are prioritate, nu perfectiunea. . Modele de succes sunt cele care stăpânesc bine arta conversațională, indiferent de aspectul fizic. Unii barbati prefera compania unei tinere slabe, altii, pe cea a unei femei cu forme. Unii vor sa petreaca timp cu o femeie inalta si bine facuta, pe cand altii isi doresc sa socializeze cu o miniona delicata. Sperăm ca informația să te ajute în înțelegerea mai bună a domeniului de videochat.

4. Videochat-ul nu mai este profitabil

Profitul se afla in stransa legatura cu anumiti factori : perseverenta, ambitie, aspect fizic, nivelul de limba engleza. Insa nu-i un job usor si banii nu se fac singuri. La Studioul de videochat VivaDiva te poti baza pe o echipa care te va ajuta sa faci performanta din acest job. Beneficiile financiare nu vor intarzia sa apara!

Determinarea este cheia.

5. Mă pot vedea cunoscuții pe internet

Nimeni de pe teritoriul țării nu îți poate accesa profilul. Mai mult decat atat, daca doresti poti alege sa restrictionezi accesul si altor tari, inafara de Romania.

Studioul de videochat VivaDiva din Iasi lucreaza doar cu clienti din SUA sau alte tari europene, deci riscul ca modelele sa se “intalneasca” accidental in mediul online cu persoane din cercul lor de apropiati, este absolut inexistent.

Daca si voi sunteti printre femeile care si-ar dori sa lucreze la un studio de videochat, dar ati fost inhibate de zvonuri precum cele dezbatute mai sus, perpetuate de catre cunostinte, familie si prieteni, va recomandam sa va ganditi de doua ori si sa sa informati direct de la sursa.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments