Ce fel de lenjerie să alegi dacă vrei să ai succes ca model de videochat?

Toată lumea știe că modelele de videochat trebuie să stea în fața camerelor web îmbrăcate în ținute lejere și atractive. Așa că dacă abia ți-ai găsit un job videochat Iași și te întrebi cu ce să te îmbraci în prima ta zi de lucru, ia-ți gândul de la ținutele bățoase sau cele extravagante, pentru că nu acestea îi vor convinge pe membrii platformelor de videochat să te contacteze în privat, ci piesele de lenjerie intimă delicate și sofisticate. Iar ca să-ți faci o idee mai bună despre ce vorbim, am întocmit un articol pe baza recomandărilor unora din cele mai cunoscute modele de videochat din întreaga lume, care se bucură de comunități impresionante de fani pe rețelele sociale și de câștiguri financiare pe măsură.

Envy Erica recomandă animal print-ul

Nu poți da greș ca model de videochat purtând animal print… sau cel puțin așa spune frumoasa Envy Erica, iar noi o credem. Îmbrăcată în animal print din cap până în picioare sau cu petice de material doar în zonele cheie ale corpului, e imposibil să nu atragi toate privirile asupra ta.

Alege un neglijee din mătase cu un model leopard care să te transforme în ochii celor care te privesc într-o felină feroce sau optează pentru un set sutien și chilot cu un print inspirat de un animal ierbivor, dacă vrei să pozezi în fetița inocentă și timidă, care abia așteaptă să fie îndrumată de cei cu mai multă experiență.

Așa se îmbracă Erica Scott, iar ținutele ei nemaipomenite îi aduc un câștig de nu mai puțin de 35.000 de euro pe lună petrecându-și timpul purtând discuții în privat, cu fanii ei de pe platformele de profil.

Monica Huldt mizează pe hamuri

Hamurile sunt o adevărată senzație la capitolul lenjerie intimă. Ele simbolizează putere și siguranță, sau cel puțin asta ne inspiră nouă când o privim pe delicioasa suedeză Monica Huldt în vârstă de 38 de ani, mutată acum în Scottsdale, Arizona. Cu hamurile ei pe care le poartă pentru a-și accentua formele senzaționale, Monica Huldt pozează în cele mai sexy ipostaze și reușește să câștige impresionanta sumă de 70.000 de euro pe lună, o cifră uriașă, indiferent de regiunea globului la care ne gândim.

Așa că dacă vrei să ai succes ca model de videochat, înainte să te prezinți la studio, poți să faci și tu puțin shopping și să adaugi în coș toate curelele și curelușele care îți conturează formele și stârnesc imaginația bărbaților. Iar odată cu ele, nu uita să cumperi și niște piese de lenjerie, de data aceasta cât mai simple, pentru că focusul va fi în cu totul altă parte.

SxxyJamie poartă… săruturi

Poate că ți se pare puțin cam siropoasă o rochiță de vară sau o lenjerie intimă cu imprimeu în formă de pupici, dar se potrivește de minune pentru un model de videochat sigură pe imaginea sa și care vrea să demonstreze tuturor că este o romantică incurabilă.

Astfel de piese vestimentare sunt ideale în perioada sărbătorilor dragostei, dar și în restul anului, ocazional, atunci când vrei să adaugi puțină culoare roșie sau roz ținutelor tale.

Dacă ești o fată cu greutate, MissParaskeva îți recomandă lenjeria roșie

Lasă-i pe toți să-ți admire busutul superb și chiar evidențiază-l cu un sutien din dantelă sau mătase de culoare roșie. O astfel de piesă de lenjerie intimă o poți găsi aproape la orice magazin de profil și te poate ajuta să câștigi și să arăți de milioane.

Pasha, cunoscută și sub numele de MissParaskeva a încercat această rețetă și a demonstrat că este una sigură pentru femeile la început de drum în domeniul videochatului. Așa că dacă și tu vrei să pornești cu dreptul, o poți face cu lenjerie roșie roșie, exact ca focul, prin care să arăți că ești o fată capabilă și fierbinte.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments