3 Greșeli pe care le-am făcut ca model începător de videochat

În ciuda opiniei populare, nu este chiar simplu să fii un model de videochat, mai ales în prima zi de lucru. Eu sunt Carrie, model VivaDiva și cu toate că lucrez deja de aproape 6 ani în această industrie și am ajuns la un anumit nivel, nu pot spune că lucrurile au mers mereu ca pe roate, mai ales la început. Acum însă, privind în urmă, dacă aș fi știut încă de când căutam un job videochat Iași toate lucrurile pe care urmează să ți le spun ție, cred că aș fi reușit să evoluez mult mai repede și să ajung mai ușor la veniturile pe care sunt capabilă să le generez acum.

Iată deci care sunt cele mai importante 5 greșeli pe care le-am făcut ca model începător și care sunt sfaturile mele pentru tine, ca să nu fie nevoie să treci prin aceleași experiențe.

#1 Am încercat s-o copiez pe Kim Kardashian

Ai o vedetă preferată, care îți place la nebunie cum arată și care reprezintă idealul tău din punct de vedere fizic? Eu personal, atunci când m-am angajat ca model de videochat, eram pur și simplu îndrăgostită de Kim Kardashian și deja mă visam îmbrăcându-mă cu ținutele ei senzuale, aplicându-mi un machiaj axat pe conturarea feței, exact așa ca al ei și etalându-mi formele în fața camerei web atunci când vorbesc cu clienții mei. De fapt, chiar așa am și procedat și pot să spun că arătam oarecum ridicol. Însă nu mi-am dat seama de acest lucru la început, ci abia când un client mi-a spus că i-ar plăcea să vadă cum arăt cu mai puțin machiaj și cu un costum mai potrivit pentru formele mele, iar când m-am prezentat astfel în fața lui a doua zi, a rămas cu adevărat plăcut surprins de transformare și a petrecut foarte mult timp cu mine online. De aceea, sfatul meu pentru orice model la început de drum este ca indiferent de ce poartă și cum se machează sau se aranjează înainte de a intra live, să facă în așa fel încât să se simtă bine în pielea ei și să-i placă ce vede atunci când se privește în oglindă.

#2 Am încercat să joc un rol pe care nu-l stăpâneam deloc

Mi-am imaginat că toți bărbații care apelează la platformele de videochat ca să vorbească cu o femeie frumoasă, își doresc să vadă pe ecran o femeie care le vorbește și care se comportă exact ca o actriță de filme pentru adulți. De aceea, și eu, cum am fost abordată de primul bărbat care m-a contactat în privat, am început să-i vorbesc așa cum văzusem în astfel de filme. Și ghici ce? Nici acest lucru nu a avut prea mult succes pentru că unul din principalele motive pentru care atât de mulți bărbați apelează la platformele de videochat este faptul că își doresc să vadă femei reale. Așa cum știm cu toții, în ziua de azi, o mulțime de filme pentru adulți sunt disponibile gratuit și pot fi văzute la o calitate excepțională. Dar fiind atât de regizate, nimic din ce se întâmplă pe platourile lor nu pare real și de aceea, autenticitatea a devenit acum un lucru atât de rar încât mulți sunt dornici să plătească pentru a beneficia de ea.

#3 M-am vândut pe nimic

La începutul carierei mele de model de videochat am crezut că îi voi convinge mai ușor pe membrii platformelor de videochat să intre în discuție cu mine dacă mă dezbrac numaidecât. Dar în realitate lucrurile nu stau chiar așa. În general, majoritatea celor care văd că pot primi ceva gratis ceva ce își doresc, chiar dacă nu este vorba de o experiență deplină, nu mai sunt dispuși să plătească pentru a vedea și restul. Mi-a luat puțin timp până am descoperit și alte metode de a convinge membrii platformelor de videochat să vorbească în privat cu mine, fără a mă dezbrăca înainte de a ajunge în acel punct al conversației. Dar efortul de a găsi metode alternative de persuasiune s-a dovedit în final o investiție foarte bună.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments