Decor videochat

Ce am învățat despre bărbați ca model de videochat?

Se spune că toată viața înveți ceva nou. Dar în cazul meu, niciodată nu am simțit că am o oportunitate mai mare de a învăța ceva nou decât în ultima perioadă, odată ce m-am hotărât să devin model de videochat.

Aș putea scrie cărți despre lucrurile pe care le-am învățat după ce am obținut acest job videochat Iași, dar în articolul de față m-am gândit să mă limitez la ceea ce am învățat despre bărbați. Așa că, dacă și tu vrei să-i cunoști mai bine pe reprezentanții sexului tare, te invit să citești acest articol sau să descoperi pe cont propriu ce poți învăța despre ei având un astfel de job.

Bărbații văzuți prin ochii unui model de videochat

Majoritatea bărbaților nu sunt deloc pudici

Cei mai mulți bărbați care contactează în privat modelele de videochat nu au nicio problemă să le arate tot. Iar când spun tot, mă refer la absolut TOT. De multe ori, chiar și atunci când vorbeam pe chat și nu mă concta nimeni în privat, mulți din cei care mă abordau mă bombardau cu poze care mai de care mai intime. Și chiar dacă nu pot spune că mă deranjează un astfel de comportament atâta timp cât se materializează într-un câștig bănesc pentru mine, ceea ce aș vrea să le transmit tuturor celor care procedează așa este că noi modelele ne-am ales această meserie pentru a ne scălda în fotografii incendiare și am aprecia din plin ceva mai multă decență.

De multe ori suntem tentați să credem că femeile sunt cele mai vorbărețe, cele care mereu au de comentat ceva cu privire la relațiile pe care le au și cărora le place să bârfească cu orice ocazie. Dar în realitate lucrurile nu stau deloc așa, ba mai mult, aș putea spune că și bărbații gustă o bârfă bună la fel de mult ca femeile. O bună parte din timpul pe care mi-l petrec online îl folosesc pentru a-mi asculta partenerii de conversație povestindu-mi despre relațiile lor și am văzut că asta nu mi se întâmplă doar mie, ci multor alte femei care lucrează în industrie, indiferent dacă sunt ele din România sau alte colțuri ale lumii.

Surprinzător sau nu, o mulțime de bărbați abia așteaptă să vorbească despre relații

Nu toți bărbații sunt buni de puși la rană

Există și bărbați ușor abuzivi, cărora le place să poruncească și care adoptă o atitudine recalcitrantă atunci când nu se întâmplă totul exact așa cum își doresc. Dar din fericire sunt puțini atunci când vine vorba de platformele de videochat. Pe de altă parte, un model cu sau fără experiență trebuie să fie mereu conștientă că există și astfel de bărbați și dacă vor să profite de orice ocazie de câștig, trebuie să învețe să comunice și cu aceștia.

Pentru cei mai mulți bărbați personalitatea este mai importantă decât aspectul fizic

Rectific. Pentru cele mai multe persoane, indiferent dacă sunt bărbați sau femei, personalitatea este mai importantă decât aspectul fizic. De aceea, dacă vrei să câștigi mulți bani din videochat, e bine să fii o fire cât mai deschisă și mai comunicativă. Vei vedea că foarte mulți din cei care te contactează ca să vorbească cu tine o fac pentru că au nevoie de un umăr pe care să plângă și ar fi bine să te înarmezi cu răbdare și să o vorbă caldă pentru fiecare. Mai ales ultimii ani, în perioada pandemiei, fiecare dintre noi a ajuns să sufere mai mult sau mai puțin de singurătate și de aceea ar fi bine ca tu, ca model, să fii înțelegătoare și să te gândești că cei care te contactează au nevoie din partea ta de o relație simplă și satisfăcătoare, în care comunicarea este pe primul loc, iar grija pentru celălalt mai importantă decât orice. Membrii platformelor de videochat îți dăruiesc mult pentru că fiecare minut petrecut cu tine pentru ei costă. De aceea este bină să le plătești și tu cu aceeași monedă și la nevoie să oscilezi între iubita grijulie și psihologul de serviciu.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments