De ce să te angajezi la un studio de videochat în loc de a munci pe cont propriu ca model?

În ziua de azi, cu toate platformele de videochat la dispoziție, este destul de simplu să lucrezi și de acasă în calitate de model. Dar dacă vrei să atingi un anumit nivel profesional și să te remarci în această industrie, este absolut obligatoriu să-ți cauți un job videochat Iași sau în orice alt oraș în care îți dorești să lucrezi și să te angajezi la un studio care să-ți ofere un mediu propice dezvoltării tale. Află din acest articol care sunt principalele diferențe dintre munca în cadrul unui studio de videochat și lucrul pe cont propriu și de ce este bine întotdeauna să alegi prima variantă.

Angajată la un studio de videochat vs model liber profesionist

Legalitate

Dacă te angajezi la un studio de videochat care funcționează legal, declarând toate veniturile încasate și plătindu-și la zi toate dările către stat, atunci și tu ai parte de toate beneficiile pe care ți le oferă un loc de muncă legal. Ca angajată, în România, beneficiezi de asigurări sociale și concedii plătite, două avantaje enorme față de munca pe cont propriu.

Suport

Nu este deloc simplu, mai ales la început, să te remarci ca model de videochat și să obții acele câștiguri fabuloase despre care toată lumea vorbește când se referă la această industrie. Gândește-te că deși platformele de videochat sunt vizitate de milioane de bărbați curioși în fiecare zi, doar o mică parte din aceștia sunt dispuși să plătească pentru a putea vorbi în privat cu un model și media sumelor pe care aceștia o cheltuiesc lunar pentru astfel de servicii, conform statisticilor, este destul de mică. Mai mult, dacă ai accesat vreodată o platformă de videochat, cu siguranță ți-ai dat seama că în orice moment al zilei sunt active zeci sau poate chiar sute de modele care așteaptă să intre în contact cu cineva. Și astfel, indiferent de platforma pe care te loghezi sau perioada din zi în care muncești, competiția este acerbă. De aceea, ca model de videochat începător, este vital să ai pe cineva care să te îndrume cum să procedezi pentru a obține mai ușor clienți și de asemenea, cum să faci astfel încât conversațiile tale private să fie cât mai lungi și mai satisfăcătoare de ambele părți, și pentru tine și pentru clienții tăi. Iar cele mai potrivite persoane care îți pot oferi suportul de care ai nevoie sunt nimeni alții decât membrii echipei studioului la care lucrezi.

Bonusuri

În cadrul studioului de videochat VivaDiva de exemplu, primești o mulțime de bonusuri pentru performanțele tale. Primul de care ai parte este chiar bonusul de angajare pe care îl acordăm modelelor noastre după ce acestea semnează contractul de colaborare cu noi. Un al doilea bonus constă în bonusul pentru munca în zilele de weekend, pe care îl acordăm oricărui model, ori de câte ori muncește într-o zi de weekend. De asemenea, ca să ne încurajăm modelele și să le motivăm, le facem un cadou consistent în prima lună de lucru. Așa cum am mai spus și în rândurile de mai sus, ca model de videochat, nu este ușor la început, până te obișnuiești cu cerințele din această industrie. Dar cu dedicație, pasiune, ambiție și mai ales încurajare, oricine poate ajunge acolo unde își dorește.

Ședințe de înfrumusețare

Ca să vorbească în privat cu modelele preferate, membrii platformelor de videochat plătesc sume consistente și de aceea, în schimbul lor, se așteaptă să primească imagini video de calitate cu femei frumoase, care pun accent deosebit pe imaginea lor. Iar ca să le poți oferi astfel de lucruri, pe lângă o tehnologie premium de care trebuie să dispui, este necesar să investești și în ședințe de înfrumusețare prin care să-ți scoți în evidență cele mai frumoase calități. Ca model de videochat poți să te machezi și să te pregătești pentru a intra live și singură, dar este mult mai rapid și mai eficient dacă ai la îndemână ajutorul unor experți în serviciile de înfrumusețare, așa cum este atunci când lucrezi ca model în cadrul studioului de videochat VivaDiva și nu pe cont propriu.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments