Ce își doresc bărbații de la modelele de videochat?

Când abia ai obținut un job videochat Iași sau în orașul în care lucrezi și cariera ta de model este de abia la început, nu este chiar simplu să te așezi în fața camerelor web, să intri live și să pui în scenă un show care să atragă clienți. Dar dacă știi ce își doresc de fapt bărbații care folosesc platformele de videochat, lucrurile se simplifică în mod semnificativ. De aceea, cu experiența pe care am acumulat-o în domeniu, am pus cap la cap un îndrumător care sperăm să te ajute.

4 Lucruri pe care le așteaptă bărbații de la modelele de videochat

#1 Naturalețe

Dacă ar vrea să vadă pur și simplu o femeie frumoasă ca o păpușă proaspăt scoasă din cutie, cu trăsături parcă desenate cu un creion și cu replici citite de un prompter, atunci niciun bărbat nu ar mai apela la platformele de videochat, ci ar căuta pur și simplu un film erotic la care să se uite. Dar nu o fac pentru că ei își doresc de fapt de la modelele de videochat pe care le contactează să fie cât mai naturale. Este infinit mai palpitant și mai interesant să interacționezi cu o persoană în carne și oase, un femeie frumoasă, dar nu neapărat perfectă, ale cărei replici, gesturi și mișcări îți este imposibil să le anticipezi.

#2 Îndrăzneală

Există foarte mulți bărbați care folosesc platformele de videochat pentru a intra în legătură cu o femeie frumoasă și a vorbi cu ea deoarece nu se simt îndeajuns de siguri pe ei să abordeze o astfel de persoană în viața reală. De aceea, de la modelele pe care le contactează în mediul virtual se așteaptă și la puțină îndrăzneală și determinare. Mai ales atunci când în viața reală ești un bărbat timid și accesezi o platformă de videochat pentru prima oară, te aștepți ca aceasta să-ți deschidă porțile către o lume în care femeile abia așteaptă să te abordeze, iar tu, ca model de videochat, măcar de dragul câștigurilor pe care le obții poți juca acest rol și să-i arăți partenerului tău de discuție că ești cu adevărat interesată de persoana lui.

#3 Profesionalism

Pentru a sta de vorbă cu tine, fiecare membru al platformelor de videochat care te contactează investește mulți bani minut de minut. De aceea, în calitate de model ale cărui venituri depind de satisfacția clienților tăi, te sfătuim să dai dovadă de profesionalism și să iei în serios tot ceea ce faci pentru ei. Din acest punct de vedere, este indicat să ai grijă de imaginea ta atât în fața camerelor web, cât și atunci când ești departe de ele. Oricât de des ai beneficia de ședințe de înfrumusețare înainte de lucru, dacă nu ai per ansamblu un stil de viață sănătos, acestea nu vor avea efectul scontat. Așa că judecă totul ca un adevărat om de afaceri și privește-ți corpul ca pe un obiect de artă ce tinde spre desăvârșire ca să devii un model cu adevărat profesionist.

#4 Sinceritate

Doar pentru că ești model de videochat, nu înseamnă că toți bărbații care te contactează se așteaptă să spui DA la toate solicitările lor. La urma urmei interacționezi cu niște ființe umane ca și tine, cu sentimente, trăiri și caracterizate în principal de empatie, astfel încât pot să înțeleagă că fiecare ființă umană are propriile limite și capacități. De aceea, dacă nu nu te simți pregătită să faci o anumită acțiune în fața camerelor web sau nici măcar nu vrei să iei în considerare practicarea ei, nu este nicio problemă, doar fii deschisă și spune partenerului tău la ce să se aștepte. Ca model de videochat, unul din principalele tale scopuri nu trebuie să fie convorbirile cu cât mai mulți clienți zi de zi, ci fidelizarea celor mai importanți dintre ei astfel încât să câștigi mai repede și mai ușor. Iar cum o relație de acest fel nu poate fi construită decât pe sinceritate, spune clienților tăi de la început care sunt limitele tale și oferă alternative la cererile lor pe care nu poți să le îndeplinești!

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments