Secretul modelelor de la VivaDiva

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Muzica este unul dintre secretele modelelor noastre. Ele își fac playlistul dinainte și aleg melodiile care le ajută să se relaxeze, dar și să se distreze. Cu o muzică bună pe fundal, automat vine și inspirația și cheful de vorbărie. În plus, cine știe, poate una dintre melodii constituie chiar fundamentul unei discuții dintre model și membru. 

 

 

  • Muzica share-uită între modele

 

Fetele poartă discuții lungi între ele despre ce melodii au mai apărut pentru că la un moment dat chiar ajung în pană de idei și nu mai știu ce să asculte. Nu ai pățit niciodată să ai un playlist pe care să îl asculți zilnic și să devină atât de monoton? Este ciudat să știi, în permanență, care este următoarea melodie. De aceea, în fiecare zi, fetele noastre fac schimb de stick-uri și își înnoiesc melodiile care să ruleze pe fundalul conversațiilor. 

 

 

  • Muzica – subiect de discuție

 

Nu de puține ori s-a întâmplat ca membrii să audă o anumită melodie pe fundal, melodie pe care o căutau demult și nu știau cum se cheamă. Astfel, se inițiază mult mai ușor, o conversație relaxantă și naturală. Ulterior, modelul se poate folosi de pretextul melodiei într-o altă conversație, ca o punte de legătură dintre ea și membru. 

 

 

  • Muzica – detensionează orice situație

 

Pentru că și modelele sunt oameni și mai au stări de spirit schimbătoare, odată pornită melodia preferată, totul este mai ușor, iar vibe-ul este cel care trebuie. Este dovedit faptul că muzica are efecte benefice asupra psihicului uman și de aceea fetele noastre sunt norocoase că își pot crea atmosfera de lucru pe care o doresc, în fiecare zi. 

 

 

  • Fii naturală! 

 

Cum arată o după – amiază perfectă? Discuții relaxante cu prietenii + muzica bună. Cu siguranță, pentru mulți dintre noi așa arată un mod de a ne petrece timpul liber. Ei bine, gândește-te că modelele de la VivaDiva fac asta zilnic și câștigă bani. Totul este atât de simplu atunci când te-ai decis că vrei să fii altfel și să îți îndeplinești toate dorințele! [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments