Cifrele din industria videochatului

Te-ai întrebat vreodată câte studiouri de videochat există în România? Cât câștigă un model de videochat? Sau de unde a început toată nebunia asta cu videochatul? Îți vom prezenta toate aceste date, dar și multe alte informații care s-ar putea să te intereseze cu privire la videochat în acest articol.

Iar dacă apreciezi transparența și îți dorești un job videochat Iași care să îți aducă succes și satisfacție, atunci te așteptăm la un interviu la VivaDiva unde vei fi tratată ca o adevărată divă.

Videochatul – o industrie cu istorie

Chiar dacă pentru mulți videochatul este un cocept nou, conceptul a luat ființă la sfârșitul secolului trecut, odată cu lansarea unui website primitiv de videochat de către o studentă din Statele Unite ale Americii. Jennifer Ringley este cea care a dat naștere unei industrii de milioane de dolari, care a luat amploare în întreaga lume. În primul an de facultate. Jenny a luat o decizie care i-a schimbat nu doar viața, ci a influențat întreaga lume atunci când a intrat într-un magazin de dispozitive electronice și a cumpărat cea mai performantă cameră web disponibilă pe piață la vremea aceea. În comparație cu ce avem acum, ceea ce și-a permis Jenny nu era nici pe departe un dispozitiv spectaculos întrucât nu transmitea imagini noi decât o dată la câteva secunde. Dar chiar și așa, instalând-o în camera sa, Jenny a oferit posibilitatea unor oameni din toate colțurile pământului să urmărească cele mai intime momente din viața ei. Fie că studia, fie că se odihnea, sau că-și petreceea timpul cu cineva în modesta sa cameră de cămin, Jenny se lăsa urmărită și nu lăsa nimic ascuns de privirile curioase ale publicului. Astfel, până în anul 2000, Jenny devenise deja o senzație în presa americană și despre ea scriseseră deja cele mai în vogă publicațiide la vremea actuală.

Un model de videochat obține venituri de aproximativ 3 euro pe minut

Membrii platformelor de videochat plătesc nici mai mult nici mai puțin de 3 euro pentru fiecare minut pe care îl petrec vorbind în privat cu modelele lor preferate. Bineînțeles, nu toți acești bani ajung în buzunarele modelelor, ci din ei să plătesc și taxe, iar studiourile de videochat își opresc bineînțeles comisionul lor. Dar chiar și așa, generând venituri atât de mari, un model de videochat reușește să câștige de câteva ori mai mult decât oricare altă femeie la început de carieră.

Doar aproximativ 5% din vizitatorii platformelor de videochat plătesc

Cu toate că platformele de videochat sunt vizitate zi de zi de milioane de oameni din întreaga lume, doar o infimă parte din aceștia sunt dispuși să bage mâna în buzunar pentru a obține acces la conținut exclusivist live, oferit de modelele de videochat care activează pe website-urile respective. Cu toate acestea, industria de videochat este o industrie foarte bogată, în care se cheltuiesc mulți bani, dar se și câștigă pe măsură.

Suma medie pe care o cheltuiesc membrii platformelor de videochat este de aproximativ 50 de euro pe lună

Streamate, una din cele mai apreciate platforme de videochat de la ora actuală a raportat venituri medii de aproximativ 40-45 de euro de la membrii care plătesc și asta nu pe zi, ci pe lună. Cu alte cuvinte, cei care investesc în conversații cu modelele de videochat își rezervă bani pentru doar 13-15 minute pe lună pe care să le petreacă hrănindu-și pasiunea. Alte platforme de videochat, cu un concept glamour, au raportat venituri de până la 70 de euro pe lună, iar LiveJasmin, cea mai scumpă dintre ele, spune că are cei mai generoși membrii deoarece cei care o folosesc investesc în ea chiar și de două sau trei ori mai mult decât în Streamate. Dar chiar și așa, asta nu înseamnă mai mult de 150 de euro pe lună de la un membru și cum membrii platformelor de videochat dispuși să plătească sunt atât de puțini, e normal să-ți pui întrebarea cum de reușesc modelele de videochat să câștige în final atât de mulți bani? Dar răspunsul este simplu. În primul rând modelele de videochat sunt mult mai puțin numeroase decât membrii platformelor de videochat, iar cele profesioniste sunt și mai puține. Așa că, dacă vrei să câștigi mult, nu ai altă cale decât de a ajunge direct în top.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments