Interviul la VivaDiva | Videochat Iasi - VivaDiva

Interviul la VivaDiva

Interviul la VivaDiva

De c├ónd nu ai mai ie╚Öit la o cafea? La VIVADIVA, c├ónd alegi s─â vii la un interviu, de fapt, e╚Öti fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â cu una dintre cele mai bune prietene de-ale tale, pentru c─â aici discut─âm deschis ╚Öi suntem bucuro╚Öi s─â ├«mp─ârt─â╚Öim din g├óndurile noastre. Intalnirea cu echipa VivaDiva este una lejera, cu zambete si discutii. Nu credem in povesti lungi si plictisitoare, e ca ╚Öi cum ai fi la o cafenea de lux, din centru, doar c─â, mai intim, un loc f─âr─â secrete.

C├ónd vii la VIVADIVA ├«╚Ťi vom prezenta studioul ╚Öi vei vedea de ce este alegerea num─ârul 1 a fetelor din zona Moldovei. ├Ä╚Ťi vom r─âspunde la fiecare ├«ntrebare ╚Öi la fiecare curiozitate legat─â de job, deoarece VIVADIVA nu are niciodat─â nimic de ascuns.

Acest loc este pentru noi acas─â, de aceea avem ├«ncredere c─â ╚Öi tu te vei sim╚Ťi liber─â ╚Öi vei face parte din familie. Totul este clar ╚Öi vei g─âsi r─âspunsurile legate de discre╚Ťie, legalitate, confiden╚Ťialitate, sistemele de bonus─âri sau programul de lucru. A venit timpul s─â devii o superdiv─â!

Alege-╚Ťi viitorul!

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments