Am avut de ales între un job bine plătit în cadrul unei corporații și videochat. Am ales a doua variantă

Când am terminat facultatea și am hotărât să mă angajez, un prieten de familie care lucra în cadrul unei corporații de succes mi-a propus să aplic pentru o poziție în aceeași companie, dar eu visam să fiu liberă și înainte să iau o decizie care să-mi influențeze atât de mult viața, am căutat și alte variante și așa am aflat despre videochat.

Videochatul presupune în principiu să vorbești pe internet cu diferite persoane și în schimbul timpului pe care îl acorzi acestora, ești plătită la minut.

Și ca să înțeleg mai bine conceptul, am căutat un job videochat Iași și după ce am purtat o discuție cu cei de la studioul pe care l-am găsit, am încercat să fac o comparație între jobul care mi se propunea în cadrul corporației și cel pe care l-aș fi putut obține în cadrul studioului de videochat și acestea sunt concluziile la care am ajuns.

Libertate

Ca model de videochat, ai posibilitatea de a lucra atunci când ți se pare mai convenabil din punct de vedere al timpului. În primul rând, majoritatea studiourilor de videochat funcționează în trei schimburi, de câte 8 ore pe zi și ca model ai posibilitatea de a alege schimbul care se potrivește mai bine stilului tău de viață. În cadrul unei corporații de exemplu, timpul de lucru este fix și trebuie să lucrezi în general de dimineața până seara, riscând ca de multe ori să trebuiască să-ți aduci și munca acasă pentru a termina proiectele pe care trebuie să le duci la bun sfârșit.

Bani

Câștigi mai mulți bani în cadrul unui studio de videochat, raportat la timpul pe care îl lucrezi, în comparație cu majoritatea celorlalte joburi. Modelele de videochat generează venituri de aproximativ 3 euro pentru fiecare minut pe care îl petrec vorbind în privat cu clienții lor și chiar dacă nu toți acești bani ajung în buzunarele lor, o bună parte din ei, după plata taxelor către stat și a comisionului către studio, le rămân lor.

Dezvoltare personală

Bineînțeles că la orice loc de muncă poți să te dezvolți din punct de vedere personal și al abilităților pe care le câștigi. Dar diferența dintre un job în cadrul unei corporații și un studio de videochat este faptul că în cazul primei variante, în general, sunt necesare caltățile pe care le ai deja, iar la cea de-a doua variantă e bine să dobândești mereu și mereu calități noi. Modelele de videochat care sunt serioase, muncitoare, ordonate, comunicative, deschise și au abilități extraordinare la limba engleză, câștigă mai mult decât cele care nu sunt dispuse să evolueze.

Venituri pe măsura efortului depus

Veniturile pe care le câștigi în cadrul unei corporații sunt lună de lună exact aceleași. Dacă nu se întâmplă să fie o sărbătoare specială sau să obții un post nou, sunt șanse mici să primești o mărire de salariu, oricât de mult te-ai strădui. Pe de altă parte, ca model de videochat fiecare lună îți aduce o nouă șansă de a câștiga mai mult și mai mult. Dacă reușești să petreci mai mult timp în privat cu membrii platformelor de videochat care te contactează, atunci cu siguranță efortul tău se va reflecta și în plata de la finalul lunii.

O imagine mai îngrijită

Modelele de videochat arată bine nu doar pentru că în general sunt femei frumoase, în mod natural, ci și pentru că imaginea este un atuu în această industrie. Cu cât arăți mai bine ca model de videochat și te îngrijeșeti mai mult, cu atât ai parte de mai multă admirație și obții venituri mai mari. Și astfel, câștigi din două direcții. Într-o corporație pe de altă parte, aproape nimeni nu este interesat de felul cum arăți și când vii obosită de la serviciu după o zi întreagă de muncă, propria imagine este unul din ultimele lucruri care te interesează, mai ales că nu-ți aduce niciun beneficiu concret, în afară de o stimă de sine mai bună.

Pe baza tuturor acestor idei și concluzii la care am ajuns, am hotărât să aleg videochatul și am renunțat la prospectul de a lucra într-o corporație, iar decizia pe care am luat-o mă bucură pe deplin.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments