ce inseamna videochat poza reprezentativa articol

Ce inseamna Videochat?

Videochatul este în prezent un domeniu dezvoltat la nivel internațional dar și national. De câțiva ani nu mai este un subiect tabu nici în România și tot mai multe fete care își doresc independența financiară aleg să lucreze ca modele de videochat. Tocmai de aceea, în acest articol o să vorbim despre ce înseamnă videochatul, concret. Nu este zi în care să nu primim această întrebare și suntem convinși că și tu te-ai întrebat de nenumărate ori.

Citește tot articolul pentru că vei afla totul despre videochat și până la final vei înțelege dacă această activitate este și pentru tine.

Videochatul este în primul rând biletul tău către o viață trăită la intensitate maximă. Un model de videochat la Vivadiva nu își face griji pentru ziua de mâine, nu se întreabă dacă vă avea bani să își plătească facturile, să plece într-o vacanță într-un resort de lux sau să-și cumpere haine și cosmetice de firmă. Divele noastre au alte “griji”: să-și cumpere geanta preferată pe toate culorile posibile, să-și mai facă o nouă operație estetică sau să plece într-o escapadă de lux la volanul unei mașini trăznet. Înțelegi tu, lucruri pe care le trăiesc oamenii care au ajuns la un anumit nivel.

Însă, dacă vrei să fii un model de videochat de succes și să încasezi sume cu multe zerouri, trebuie să știi ce, când și cum să vorbești. Să fii o prezență plăcută pentru clienții din toată lumea care au nevoie de cineva cu care să vorbească deschis, fără inhibiții.

Cum a început videochatul?

Oamenii au simțit mereu nevoia de socializare. Nu suntem construiți pentru a trăi singuri, comunicarea cu ceilalți este esențială. O dată cu dezvoltarea tehnologiei, din ce în ce mai multe persoane își doresc să interacționeze în mediul online și acesta este modul în acre a început videochatul. Este o formă de comunicare, contra cost, între două persoane prin intermediul unei camere web și a unui calculator conectat la internet.

De ce plătesc bărbați pentru a sta de vorba cu modelele?

Dacă te întrebi de ce plătesc bărbații pentru a sta de vorbă cu modelele de videochat, ei bine, în primul rând pentru că se simt singuri, sunt timizi și nu au curajul să își îndeplinească anumite fantezii în viața de zi cu zi. Și cam asta înseamnă videochatul: nevoia de a fi ascultat și înțeles de o femeie deșteaptă, optimistă și lipsită de inhibiții. Dorința acestor bărbați de a vorbi liber despre dorințele lor și de a lega relații aparte cu cineva care îi ascultă și îi înțelege, este de fapt, esența videochatului. Și da, bărbații te plătesc cu mulți bani pentru asta dacă tu ai abilități de comunicare și le oferi fix ce ei au nevoie. 

Ce presupune munca de model de videochat?

Comunicarea este totul? Da și nu. Clar este o abilitate extrem de importantă, însă pe lângă asta, trebuie să știi și ce înseamnă concret să faci videochat. Și nu, nu este vorba doar despre nuditate, așa cum cred majoritatea oamenilor. Este doar o mică parte din toată activitatea și este imposibil să ai succes fără abilități, precum: cunoștințele de limba engleză, cultura generală, încrederea în sine, modul în care te îmbraci și lista poate continua. Nu este suficient să dai play la cameră și lucrurile se întâmplă de la sine. Tocmai de aceea la studioul de videochat Vivadiva Iași ne implicăm activ în dezvoltarea modelelor noastre și le oferim suport permanent prin trainerii noștri. Nu este o activitate atât de simplă pe cât pare. Dacă vrei să ai rezultate și să ai mulți clienți care să fie dispuși să plătească pentru tine, trebuie să știi Cum sa faci videochat la nivel de artă.

Tipuri de videochat 

Înainte de a te angaja ca model, mai trebuie să știi și care sunt tipurile de videochat: adult, non-adult. Hai să vedem ce presupune fiecare tip de videochat:

  • Videochat adult: este cea mai dezvoltată ramură din industrie și cea mai profitabilă din punct de vedere financiar. Dacă vrei câștiguri financiare rapide care să îți întreacă toate așteptările și doar în câteva luni să ajungi să îți permiți toate extravaganțele, este opțiunea perfectă pentru tine. Va trebui să te implici erotic, să fii senzuală prin mișcări lascive și gesturi provocatoare. Îți vei dezvolta abilitățile de seducție și vei câștiga mai multă încredere în tine deoarece vei scăpa și tu de inhibiții și îți vei cunoaște mult mai bine propriul corp. Dacă ești o femeie încrezătoare, ambițioasă și nu îți plac jumătățile de măsură, atunci videochatul adult este pentru tine. La studioul de videochat Vivadiva îți asigurăm și training de specialitate și te răsfățam cu ședințe de înfrumusețare înainte de a intra în tură. Bineînțeles, și câștigurile sunt pe măsură.

  • Videochat non-adult: acentul nu este pus pe nuditate ci mai degrabă pe conversația propriu-zisă. Bărbații care accesează platformele de videochat non-adult sunt în general interesați de socializare, au nevoie să fie ascultați și înțeleși. Prin urmare, tu ca model de videochat non-adult, trebuie să fii dispusă să îi asculți și să le dai sfaturi. Pentru a putea face toate aceste lucruri trebuie să ai o cultură generală foarte vastă și să deții cunoștinte avansate de limba engleză. Această ramură nu este la fel de profitabilă precum videochatul adult, tocmai de aceea majoritatea modelelor se reorientează rapid.

Cum arată un studio de videochat?

Indiferent de tipul de videochat pe care îl alegi, este foarte important și studioul în care decizi să te angajezi. Și aici sunt mai multe aspecte la care trebuie să fii atentă. Caută informații, recenzii din partea celor care au lucrat și află dacă bonusurile oferite sunt reale. Sunt foarte multe fete care vin la interviu în studioul nostru Vivadiva din Iași și sunt dezamăgite de experiențele anterioare cu alte studiouri: bonusuri inexistente, multe ore lucrate, nu au suport din partea echipei, și lista poate continua. Noi garantăm bonusurile, nu impunem un număr minim de ore lucrate și punem la dispoziția modelelor traineri dedicați pentru a le oferi suport nonstop. De asemenea, camerele în care îți desfășori activitatea sunt extrem de importante deoarece designul lor te pune pe tine în valoare și te ajută să te simți în largul tău. La studio videochat Iași avem camere office, cu decor modern sau clasic, pentru că meriti să lucrezi într-un décor de poveste.

Cum funcționează un website de videochat?

Foarte importante sunt și dotările tehnice pe care le are studioul în care alegi să lucrezi, deoarece influențează funcționarea optimă a unui website de videochat. Pe lângă o conexiune rapidă la internet, foarte importantă este și camera web. Cu cât este mai performantă cu atât tu vei fi pusă în valoare mai mult și vei atrage membri care vor fi dispuși să se conecteze cu tine. Un website de videochat funcționează pe bază de membership și fiecare studio colaborează cu o serie de platforme pe care te poți conecta și începe să faci bani chiar și din prima luna. La studioul nostru de videochat Vivadiva Iași, colaborăm doar cu site-uri premium care îți pot aduce venituri frumoase în funcție de implicarea ta, de orele pe care le petreci online și de membrii activi. Tot ce trebuie să faci este să interacționezi, să fii comunicativă, empatică și lipsită de inhibiții. Cu cât ești mai plăcută și mai sigură pe tine cu atât membrii își vor dori să petreacă online mai multe ore alături de tine. 

Cum faci bani din videochat?

Dacă până acum ți-am explicat ce înseamnă să fii model, hai să vorbim și despre cum faci bani din videochat. Majoritatea fetelor care aleg această meserie, o fac pentru că își doresc stabilitate financiară și pentru că s-au săturat să trăiască de pe o zi pe alta, fără să își permită un nivel de trai așa cum merită. Și să fim serioși, sunt foarte multe locuri de muncă unde muncești de dimineața până seara pe salarii mizere și care nu îți aduc nicio satisfacție pe plan personal și profesional. De cele mai multe ori simți că oricât te-ai chinui nu vei reuși niciodată să îți schimbi viața, nu-i așa? Tânjești după o viață în care să îți permiți să iei masa în oraș în fiecare zi, să poți călători în locuri exotice, să îți poți cumpăra haine și cosmetice de firmă sau să scapi de chirie și în sfârșit să te muți la casa ta… dar toate par imposibile. Ei bine, ca model de videochat, nimic nu este imposibil dacă ești ambițioasă, ai încredere în tine și ești dispusă să acționezi în favoarea ta și nu invers.

Majoritatea fetelor când află cat se castiga din videochat rămân șocate și uneori nici nu le vine a crede până nu văd cu ochii lor sumele din contul bancar. Este o realitate. La studioul nostru de videochat Vivadiva din Iași avem modele care au câștigat sume impresionate încă din primele două luni chiar și fără nicio experiență în domeniu.

Însă, ajungi să faci bani din videochat dacă urmezi indicațiile trainerilor, ai dorința de a învăța și de a-ți depăși toate limitele. Cam astea sunt regulile de bază. Să fii serioasă, dedicată și să te implici 100%. Noi te ajutăm cu absolut tot ce ai nevoie: meditații la engleză, te împrumutăm cu bani pentru haine și operații estetice, îți asigurăm suport tehnic permanent și trainer care te învață cum să te comporți și să vorbești. Dar nu este suficient dacă tu nu îți dorești. Până la urmă, doar de tine depinde, să știi.

Cum îți păstrezi intimitatea? 

Și știm că ești preocupată de cum îți păstrezi intimitatea și că te temi că apropiații pot afla că ești model de videochat. Tocmai de aceea ar trebui să știi că la studioul de videochat Vivadiva vei avea clienți doar din afară și că România este banată. Șansele ca cineva cunoscut să intre pe platforma noastră sunt minime.

Este videochatul o activitate legală?

Pe lângă tot ceea ce înseamnă videochatul, ar trebui să știi și că este o activitate 100% legală și la studioul nostru de videochat Vivadiva Iași, angajăm pe bază de contract. Totul este legal și ai drepturi în conformitate cu reglementările legale.

Simți că încă nu știi totul despre videochat și ai nevoie de mai multe detalii? Hai să stăm de vorbă la o cafea!

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments