Cat se Castiga din Videochat?


Probabil te întrebi și tu cât se căștigă din videochat și dacă în sfârșit o să-ți poți îndeplini toate visurile. Știm că poate ți-ai pierdut orice speranță că mai există un loc de muncă unde să câștigi suficient cât să trăiești viața pe care ți-o dorești. Adevărul este că majoritatea locurilor de muncă sunt atât de prost plătite, încât este greu să supraviețuiești chiar și de la o săptămână la alta. Nici nu mai vorbim de distracții, haine, călătorii…

Vrei să scapi de grija zilei de mâine și să nu mai fii stresată atunci atunci când deschizi facturile de utilități? Sau îți dorești să călătorești în locuri exotice și să îți permiți haine și cosmetice de lux?

În acest articol îți vom arăta concret prin exemple reale, sumele pe care le câștigă modelele de videochat de la Vivadiva Iași. Vei vedea că nimic nu este imposibil și că din videochat poți avea un salariu care îți va permite orice, atâta timp cât îți dorești asta cu adevărat și ai ambiția să reușești.

La studioul de videochat Vivadiva Iași modelele noastre au câștiguri care pentru majoritatea fetelor par ireale sau doar un vis frumos.


Cum se castiga din Videochat?


Cred că cea mai frumoasă parte când ești model de videochat la Vivadiva Iași este că nu există limite. Da, ai citit bine! Câștigi atât de mult cât vrei tu, plus încă puțin. Nu e ca un loc de muncă unde vii lună de lună și indiferent de cât de multe ore ai lucra sau câte eforturi ai depune, salariul este mereu același. Aici totul ține de tine. De cât de mult îți dorești tu să te implici. Dacă ești ambițioasă și știi ce vrei de la viață, ești răsplătită așa cum trebuie. Videochatul îți asigură un salariu la care absolvenții de facultate sau mastere, doar visează. Poți da clasă tuturor și să le demonstrezi că ești de neoprit! În timp ce unii stau înghesuiți în fiecare zi prin metrou, tu poți conduce o mașină de lux spre cel mai apropiat mall (nu spre un loc de muncă pe care îl urăști!). În timp ce unii așteaptă reducerile ca să își permită o nouă garderobă, tu poți cumpăra orice și oricând de la magazinele tale preferate de lux (o să ai nevoie și de un dulap nou la cât de multe haine fancy vei avea!).

Acum, probabil te întrebi cum sunt toate astea posibile și cum se câștigă efectiv din videochat. În primul rând, trebuie să fii tu dispusă să vrei mai mult de la tine. Să renunți la convingerea că totul este greu și că este imposibil să ai vreodată atât de mulți bani încât să nu știi efectiv ce să faci cu ei. Apoi, este foarte important să alegi un studio de videochat care într-adevăr te poate ajuta să ajungi să câștigi sume impresionate. La Vivadiva Iași trainerii noastri sunt mereu aproape de tine și te susțin la fiecare pas. Ai suportul lor permanent, mai ales dacă nu ai nicio experiență în domeniu. Ei te vor învăța pas cu pas absolut tot ce ai nevoie: cum trebuie să te îmbraci, cum trebuie să vorbești și să te comporți. Mai mult decât atât, asigurăm și meditații pentru limba engleză dacă nu stai prea bine la capitolul ăsta și ți-e teama că nu vei reuși să te înțelegi cu clienții. Și asta nu e tot! Înainte de a intra în tură, un make-up artist și un hair-stylist va fi la dispoziția ta și te va transforma numaidecât într-o adevărată divă.

Ca să faci bani din videochat trebuie să fii sigură pe tine deoarece vei discuta online prin intermediul camerei web cu clienți din afara tării. În funcție de personalitatea, disponibilitatea ta și modul în care îi vei cuceri prin farmecul tău personal, vei înregistra și câștiguri considerabile de la o lună la alta. E ca și cum ai defila pe un podium și de fiecare dată trebuie să strălucești! Și noi te ajutăm să fii cea mai bună versiune a ta. Fetele care vin la noi nici nu se mai recunosc după câteva luni. Se transformă în femei puternice, independente. Adică fix așa cum meriți să fii!


Cat castiga un model incepator la studioul de videochat Vivadiva din Iasi
Cat castiga un model incepator la studioul de videochat Vivadiva din Iasi

Cat castiga un model incepator

Un model începător poate câștiga la studioul de videochat Vivadiva Iași între 6000 lei și 18000 lei lunar în primele 2 – 3 luni. Chiar dacă nu ai mai lucrat până acum în domeniu, la noi toată echipa va fi alături de tine și te vă ajuta să te integrezi. Efectiv nu ai cum să nu reușești dacă te implici, ești ambițioasă și ții cont de sfaturile trainerilor noștri.

În poza alaturata ai exemplul Mariei care a început de la 0, fără nicio experiență și au ajuns să câștige rapid mai mult decât ar fi putut câștiga la un loc de muncă unde au mers ani de zile.


Cat castiga un model serios si cu experienta din videochat?

Dacă până și un model începător poate câștiga chiar și din prima lună atât de mult, imaginează-ți cât câștigă un model serios și cu experiență din videochat! După ce vei prinde experiență și vei ști exact ce ai de făcut, ei bine, contul tău bancar o va lua razna. Când te vei uita la sumele din cont nici ție nu îți va veni să crezi. Însă când te vei opri în primul magazin de lux și îți vei lua geanta aia nouă la care visai de atâta timp, atunci vei înțelege că nu este doar un vis. Este o realitate!

Și dacă nu ne crezi pe cuvânt, în poza de mai jos poți vedea foarte clar exemplul unui model cu experiență din studioul de videochat Vivadiva Iași care a ajuns la încasări de $15 850.00 pe lună.

Cat castiga un model serios si cu experienta din videochat la studioul de videochat Vivadiva din Iasi
Cat castiga un model serios la studioul de videochat Vivadiva din Iasi

Ceea ce trebuie să știi este că nu ajungi la sumele astea astronomice dacă tu nu îți dorești asta. După cum spuneam, depinde doar de tine. Noi îți punem la dispoziție absolut tot ce ai nevoie, însă tu ești cea care poate face lucrurile să se întâmple. Evident, asta depinde de ce fel de viață vrei să trăiești: una plină de griji sau una în care cerul este limita?

Hai să vedem pas cu pas cât poate câștiga un model de videochat la Vivadiva Iași de la o lună la alta:


Cat castiga un model de videochat în prima luna


În poza de mai jos poți vedea concret exemplul unui model de videochat din studioul nostru care a câștigat suma de $13 441.90 din prima lună. S-a angajat la noi fără nicio experiență, însă a ținut cont de toate sfaturile trainerilor noștri, s-a implicat în fiecare zi și a reușit să încaseze ușor primii ei bani.

Cat castiga un model de videochat în prima luna la studioul de videochat Vivadiva din Iasi

Cat castiga un model de videochat in primele 3 luni


În doar 3 luni de zile un model de videochat la Vivadiva poate ajunge să câștige până la $30 000 De la o lună la alta vei prinde și mai multă încredere în tine, vei ști concret ce ai de făcut și vei avea din ce în ce mai mulți client în baza de date. Am avut modele care doar în trei luni și-au permis și operații estetice costisitoare. Și chiar dacă ești la început și îți dorești să îmbunătățești ceva la tine, noi oricum te împrumutăm cu bani pentru că ne dorim să fii 100% mulțumită de tine.

Cat castiga un model de videochat in primele 3 luni la studioul de videochat Vivadiva din Iasi

Cat castiga un model de videochat dupa 6 luni


După doar 6 luni, un model de videochat serios care chiar își dorește să facă bani și să trăiască o viață de vis, poate ajunge și să-și tripleze veniturile. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, uită-te la poza alăturată. Sunt încasările unui model de videochat Vivadiva. Cum sună suma de 8300 USD pe lună? Sună bine, nu? Modelul nostru deja a învățat în acest timp să converseze ușor în limba engleza (asigurăm meditații) cu clienții din afara țării și are o bază de clienți fideli care plătesc bani frumoși pentru a conversa cu ea. Mai mult decât atât, în a cincea lună și-a luat câteva zile de concediu și a stat o săptămână întreagă la Paris într-un hotel de lux. Nu știu ce părere ai tu dar îți spunem noi ce părere are ea de tot ceea i s-a întâmplat: “Sunt fericită și în sfârșit am tot ceea ce îmi doresc!”.

Cat castiga un model de videochat dupa 6 luni la studioul Vivadiva din Iasi

Cat castiga un model de videochat dupa un an

Dacă te ții de treabă poți ajunge să ai încasări și de 6 ori mai mari decât în primele luni. În poza alăturată este un exemplu real al unui model de videochat Vivadiva Iași care a ajuns să câștige in medie suma de $20.000 pe lună. Ne mândrim cu astfel de exemple pentru că știm cât au muncit, știm cât de ambițioase sunt și receptive la toate sfaturile celor din echipă. Fetele noastre merită să câștige din ce în ce mai mult și tocmai de aceea noi ne asigurăm că au absolut tot ce au nevoie pentru a-și putea vedea liniștite de treabă. Și o să-ți mai spunem un secret: modelul care a încasat sumele din poză, a reușit să se mute la casa ei și să scape în sfârșit de chirie. Cred că îți dai seama cât de fericita este, nu? Chiar ne-a și spus că nu ar fi crezut că este posibil într-un timp atât de scurt să facă acest pas și că înainte până și plata chiriei pentru ea era o provocare.

salariu model videochat dupa 1 an experienta la vivadiva

De ce abilitati ai nevoie pentru a castiga cat mai mult din videochat?

Când ești model de videochat, viața ta nu se îmbunătățește doar pe plan financiar. Te dezvolți și tu ca persoană: câștigi mai multă încredere în tine și realizezi că nimic nu este imposibil. Este adevărat, dacă vrei să câștigi cât mai mult din videochat, ai nevoie de o serie de abilități. Cea mai importantă abilitate care este obligatorie din punctul nostru de vedere, este: AMBIȚIA. Ambiția de a-ți schimba viața, de a-ți dori mai mult și refuzul de a continua să trăiești la limită. Altfel, nu ai cum să reușești. De ce spun asta? Oricât de mult te-am ajuta noi, dacă tu nu vrei să te implici și nu ești dispusă să depui eforturi, nu vei reuși.

Toate celelalte abilități se învață pas cu pas. De asta avem o întreagă echipă la Vivadiva Iași care este nonstop la dispoziția ta. Și o să-ți mai spunem ceva. Toate aceste skill-uri pe care le vei învăța alături de noi, nu te vor ajuta doar la studio ci și în viața de zi cu zi.

Care sunt celelalte abilități de care ai nevoie pentru a câștiga bani din videochat?

Limba engleză

Deoarece vei interacționa doar cu clienți din afara țării este important să ai cunoștinte minime de limba engleză. Dacă nu stai prea bine la capitolul ăsta, nu îți fă prea multe griji. Asigurăm meditații pentru limba engleză și trainerii noștri te vor ajuta la început: îți vor spune exact ce și cum trebuie să spui, cum și ce să scrii. O să ai tot suportul necesar până vei învăța.

Abilități de comunicare

Meseria de videochat este cu și despre comunicare. Modul în care comunici, limbajul corpului și atenția la detalii sunt atuuri care te ajută să te faci plăcută și să câștigi din ce în ce mai mulți bani. Cu cât ești mai comunicativă și mai dezinvoltă, cu atât mai mulți clienți fideli vei avea care vor plăti bani grei să stea de vorbă cu tine. La început, este posibil să ți se pară un pic complicat, mai ales dacă ești o fire mai timidă. Tocmai de aceea, noi îți punem la dispoziție un trainer care te va învăța efectiv ce, când și cum trebuie să vorbești. Totul se învață atâta timp cât ești deschisă să înveți. La Vivadiva Iași avem modele de videochat care atunci când s-au angajat erau extrem de timide, însă cu ajutorul trainerilor în doar o lună de zile au devenit experți în comunicare.

Încrederea în sine

Un model de videochat de succes care câștigă mulți bani, are cu siguranță încredere maximă în propria persoană. Încrederea este esențială pentru că în modul acesta vei transmite o energie pozitivă clienților tăi care îi va atrage și vor fi dispuși să plătească din ce în ce mai mult pentru sesiunile cu tine. Noi te susținem cu absolut tot ce ai nevoie pentru a te simți bine în pielea ta: te împrumutăm cu bani pentru haine, pentru operații estetice și îți punem la dispoziție un make-up artist și un hairstylist înainte de a intra în tură. La studioul de videochat Vivadiva succesul este doar o chestiune de timp.

Cultura generală

Când ești model de videochat cunoști oameni din diferite colțuri ale lumii și interacționezi cu mentalități și culturi diferite. Cu cât ai o cultură generală mai vastă cu atât vei reuși să porți conversații mai interesante cu oricine, ceea ce înseamnă implicit, câștiguri mai mari pentru tine. 

Pe lângă toate aceste abilitați pe care dacă încă nu le ai noi te vom ajuta să ți le dezvolți, trebuie să știi și Ce trebuie sa faci ca model de videochat: cum trebuie să te comporți, ce presupune activitatea în sine. Asta dacă vrei să faci din ce în ce mai mulți bani și să fii un model de videochat de succes.

Ce se intampla daca nu respecti indicatiile trainerilor?

La studioul de videochat Vivadiva Iași, trainerii noștri sunt lângă tine nonstop și  te susțin în călătoria ta către succes. Noi depunem toate eforturile pentru a te ajuta să câștigi sume cu cât mai multe zerouri. Dar nu ține în totalitate numai de noi. De foarte multe ori suntem întrebați cât câștigă un model de videochat la noi și de fiecare dată răspunsul nostru este: în funcție de cât de mult se implică și cât de mult ține cont de sfaturile trainerilor noștri. Noi știm cât de departe poți să ajungi. Însă, ca toate astea să se întâmple și tu la rândul tău trebuie să fii dornică de a învăța.

Altfel, dacă nu respecți indicațiile trainerilor: 

• Nu vei reuși să fii independentă financiar și să îți permiți tot ceea ce îți dorești;

• Nu vei avea o bază mare de clienți, prin urmare, nu vei câștiga bani mulți;

• Nu vei reuși să îți schimbi viața și te vei chinui în continuare de la o zi la alta;

• Nu vei ajunge să călătorești peste tot în lume, să îți permiți haine și cosmetice de lux.

Noua ta viață este la un click distanță. De ce să mai aștepți când poți schimba lucrurile chiar acum?

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM!

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments