Cum să nu faci videochat?

În ziua de azi oricine poate deveni model de videochat. Nu trebuie să ai experiență anterioară și cu un telefon mobil conectat la internet și tu poți face videochat chiar din propriul dormitor. Dar pe de altă parte, pentru a câștiga veniturile de care vorbește toată lumea, există câteva secrete de care ar fi bine să ții cont, dar și lucruri pe care ar trebui să le eviți. În articolul de față vom vorbi despre ultimele dintre ele. Iată deci cum nu trebuie să procedezi dacă vrei să câștigi mulți bani din videochat.

Ce să nu faci ca model de videochat?

#1 Să lucrezi pe cont propriu

Nu este nimic rău în munca de freelancer, dar dacă vrei să devii cu adevărat cunoscută ca model de videochat, mai bine lași freelancing-ul pentru specialiștii din alte domenii și tu îți cauți un job videochat Iași care să-ți ofere un mediu prielnic pentru evoluția ta. Munca într-un cadru organizat ca model de videochat este complet diferită de cea pe cont propriu în primul rând datorită faptului că în calitate de model începător beneficiezi de un training de specialitate și ești susținută în permanență de echipa ta pentru a depăși cele mai dificile momente din carieră, care sunt destul de numeroase, mai ales la început.

#2 Să lucrezi prea puțin

Poți să lucrezi doar câteva ore pe zi în calitate de model de videochat, dar să nu te altepți la sfârșitul lunii la venituri de mii de euro pentru că este aproape imposibil. Modelele de videochat câștigă bani atunci când vorbesc în privat cu membrii platformelor de videochat și dacă nu petreci suficient timp online, atunci nu ai cum să-i convingi pe aceștia că merită să investească în tine. Gândește-te că până te abordează cineva și începeți o conversație privată, durează puțin timp, în care tu concurezi cu zeci sau poate chiar sute de alte modele care așteaptă același lucru folosind aceeași paltformă.

#3 Să renunți la haine prea ușor

Poți să te dezbraci în fața camerei web ca să câștigi mai mulți bani ca model de videochat și să le demonstrezi celor care te caută că merită să te privească. Dar dacă faci acest lucru înainte de a începe o conversație privată cu cineva, pur și simplu ajungi să te vinzi prea ușor. Dacă ai intrat vreodată pe o platformă de videochat, cu siguranță ai observat și tu că sunt multe lucruri de văzut, chiar dacă nu scoți niciun ban din buzunar. Dar cine crezi că are mai mult succes: modelele discrete sau cele care arată tot de la început? Ai ghicit! Primele pentru că acea umbră de mister este cea care stârnește imaginația și curiozitatea membrilor platformelor de videochat și îi face să întindă mâna după portofel ca să aibă parte de un tratament preferențial în privat.

#4 Să aștepți totul de la ceilalți

Dacă ești model de videochat, nu este suficient să stai întinsă pe canapea, cu laptopul în față și cafeaua lângă tine și să aștepți să fii contactată. La urma urmei, de ce ar dori cineva să intre în legătură cu tine dacă tot ce faci este să mai sorbi din când în când din licoarea care îți dă energie? Ca să ai succes și să ajungi să fii contactată în privat cât mai curând, fii activă și proactivă. Dansează în fața camerei, folosește accesoriile pe care le ai la îndemână și joacă-te cu corpul tău. De asemenea, nu aștepta doar tu să fii căutată, ci trmite mesaje și caută tu pe ceilalți la rândul tău. Doar așa poți optimiza timpii morți și îți poți maximiza câștigurile.

#5 Să nu îți știi limitele

Fiecare persoană are limitele sale și nu există nimic rău în asta. Dar ca model de videochat este bine să stabilești de la început ce accepți să faci și ce nu, ca să nu fii luată pe nepregătite, să refuzi și să dezamăgești. Gândește-te bine înainte ca cineva să inițieze o discuție cu tine la ceea ce te face să te simți confortabil și ce nu și apoi, când ești abordată, să fii sinceră de la început cu partenerul tău de discuție!

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments