Prea bune ca sa fie adevărate

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Divele sunt prea bune ca să fie adevărate. De multe ori ele aud “You’re too good to be true” de la membri pentru că sunt atât de frumoase și deștepte încât par ireale. Indiferent de cum arată, dacă e blondă, brunetă, plinuță sau super skinny, înaltă sau scundă cu ochii verzi sau căprui, acestea sunt simple detalii pentru fetele care știu să se pună în valoare. 

Tu ești fata pe care el a așteptat-o mereu și de care are nevoie ca să fie fericit. Seara când ajunge acasă după o zi de muncă, tot ce are nevoie este să stea de vorbă cu tine. Pentru că tu știi să empatizezi cel mai bine cu el și să îi înțelegi toate dezamăgirile. Ești persoana care îl înțelege și sfătuiește, care îl îndrumă spre ce e mai bine pentru el și dincolo de toate, îl ascultă. 

 

Divele sunt cele care luptă pentru visele lor și le place să fie independente din toate punctele de vedere. Ele se respectă și se iubesc, iar acest lucru se vede: sunt foarte elegante, aranjate și atrag privirea tuturor în orice circumstanță. Chiar dacă poate nu au corp perfect, însă prezența plăcută poate cuceri orice privitor. Ele sunt femeile ideale pentru bărbații plictisiți de femeile cicălitoare care îi monitorizează în permanență fiecare mișcare. Divele sunt scăparea lor și le demonstrează faptul că sunt și altfel de femei pe lume, față de cele pe care le au ei acasă. 

 

Când ești fericită, ești sexy! Divele știu asta! Și mai știu că nu trebuie să fie copia nimănui pentru că bărbații se plictisesc de păpușile Barbie, de femeile care sunt trase la xerox, de la înfățișare până la îmbrăcăminte și chiar comportament sau vocabular. În acest caz, când bărbații întâlnesc femei care nu sunt unice și care nu au nimic special, trec imediat la următoarea fără să se gândească prea mult. De aceea, orice femeie trebuie sa se iubească așa cum este, cu toate calitățile, dar și toate defecte și să fie ea în orice situație. De aceea, fetele de la VivaDiva s-au regăsit, și-au conturat personalitatea și știu foarte bine cu ce “personaj” se identifică, zi de zi.

 

Fetele asumate și sigure pe ele știu că nimeni nu poate să fie ca ele și asta le face mai puternice. Știu că sunt unice, și se simt frumoase pentru că au ajuns să își iubească defectele și să înțeleagă că asta le face atât de speciale. Știu că întregul este format întotdeauna din alb și negru și este foarte importantă perspectiva din care alegem să privim. 

“Frumusețea este subiectivă și stă în ochii privitorului”. Nu este doar un clișeu această zicală, iar fetele de la VivaDiva au învățat cum să îi facă pe cel din jur să privească doar din perspectivă pozitivă toate lucrurile, inclusiv pe ele. Nu, nu este manipulare. Este doar un alt mod de a percepe și de a trăi frumos, asumat și mereu focusat pe părțile bune și frumoase. Fetele de la VivaDiva sunt frumoase pentru că au ales asta, sunt deștepte pentru că au fost deschise provocării, știu întotdeauna ce vor și sunt prea bune ca să fie adevărate.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments