Divele știu că banii întrețin fericirea

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Se spune că banii nu aduc fericirea, că suntem materialiste dacă ne dorim să câștigăm cât mai mulți bani sau dacă vrem să avem haine sau vacanțe scumpe. În realitate, toată lumea luptă pentru asta zi de zi. Pentru o mașină care să atragă cât mai multe priviri, pentru o casă ca în filmele americane amenajată cu gust, pentru vacanțe de vis de unde să posteze cele mai frumoase poze din cele mai luxoase locuri pe rețelele de socializare. Spune tu dacă după această enumerație scurtă de lucruri nu ai oftat măcar un pic. Dacă răspunsul este nu, este greu de crezut că nu visezi măcar la ele. Sau poate nici nu îndrăznești să visezi la ele pentru că știi că e imposibil să le atingi. Cel puțin nu acum, ci dupa 10-15 ani de muncă timp în care pui ban pe ban și eventual faci și câteva rate.

 

Cu VivaDiva orice vis e posibil!

Haide să nu mai fim așa pesimiste. Toate aceste lucruri sunt posibile dacă ni le dorim cu adevărat. Și nu în 10-15 ani, cu siguranță. Dacă muncești și ești dedicată, poți chiar într-un an de zile să pui piatra de temelie pentru visele tale. Noi știm că meriți să o iei de la 0 cu viața pe care ți-o dorești cu adevărat. Vrem să te ajutăm să scapi de preconcepțiile celor din jur referitoare la Videochat și să înțelegi că este o meserie fix ca celelalte. Cu contract legal și totul este foarte bine administrat.

 

Dacă nu arăt suficient de bine pentru a fi model?

Frumusețea se află în ochii privitorului, spune un citat. Și chiar este foarte adevărat acest lucru. Nimeni nu este urât sau frumos. Totul este relativ, mai ales frumusețea. Noi avem certitudinea că atitudinea și încrederea în sine fac totul. De fapt, aceste două elemente reprezintă cheia frumuseții fiecărei femei. Un model este cel care știe cât de mult valorează o Divă și de aceea nu își permite să piardă timp în care să nu se pună în valoare.

 

 

 

Divele știu că banii aduc fericirea

Călătorii, cumpărături, vacanțe, weekend-uri petrecute de fiecare dată în alt loc, city break-uri, ieșiri în oraș în fiecare seara în cele mai selecte locații, haine și farduri de cea mai bună calitate de la branduri de top. Și lista poate continua. Dacă nu așa arată fericirea pentru o femeie. Divele de la VivaDiva au învățat cum merită să fie răsfățate și nu acceptă jumătăți de măsură niciodată. Poate sunt și fete în Iași care se mulțumesc ușor, cu puțin. Acesta nu este cazul Divelor care știu că fericirea lor este pe primul loc și au învățat că dacă ele nu se răsfață, nimeni nu o va face în locul lor. Banii aduc mulțumire și împlinire și în definitiv asta înseamnă fericirea adevărată.

 

Training-urile de la VivaDiva te ajută să crești

În momentul în care câștigi mulți bani, este bine să înveți și cum să-i investești. Modelele de la VivaDiva sunt conștiente că nu vor lucra aici pentru totdeauna. Majoritatea doresc să își deschidă afaceri proprii, iar noi le susținem în acest demers al lor. Facem educație financiară și le explicăm cum este mai bine să își gestioneze veniturile pentru a reuși să obțină mult mai mult. De asemenea, oferim tot suportul de care au nevoie fetele pentru a putea evolua în cariera de model. Sfaturi și tot felul de strategii de la specialiști care le ajută să câștige cât mai mulți bani și să facă membrii fericiți și să își dorească să petreacă timp cât mai mult alături de ele.

 

Deci, banii aduc fericirea sau nu? Poate nu o aduc pe deplin, dar modelele noastre știu cât de bine o pot întreține.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments