Program videochat


Programul studioului nostru

Programul studioului nostru este gandit astfel incat tu sa ai timp pentru toate prioritatile din viata ta. Colectivul nostru este format din studente active la universitate, mamici responsabile, sotii devotate sau tinere petrecarete si rebele. Oricare ar fi ritmul tau de viata, un program flexibil este ceea ce ai nevoie pentru a reusi sa faci fata provocarilor in fiecare zi.

Programul FULL-TIME. Pe parcursul unei saptamani iti poti alege cinci zile in care sa lucrezi. Poti opta sa lucrezi fie dimineata, dupa amiaza sau de noapte, iar daca alegi sa lucrezi in weekend beneficiezi si de bonusul nostru special de weekend! Trebuie sa recunoastem ca un program full time te va ajuta sa ajungi mai repede la incasari de top si iti va garanta venituri de mii de dolari. Cu cat esti mai mult prezenta online, cu atat iti vei face mai multi prieteni acolo si te vei bucura mai mult de beneficiile acestui job!

Programul PART-TIME. VivaDiva iti ofera optiunea unui program lejer, in care iti poti alege doar trei zile pe saptamana in care sa lucrezi. Orice studenta poate avea un program part time care sa ii garanteze performanta la facultate. Incurajam studiile si suntem siguri ca vei putea impaca aceste doua activitati cu brio: studiile si job-ul. De asemenea, daca mai ai un job in alta parte si consideri ca videochat-ul te poate ajuta sa iti atingi mai repede telurile, noi suntem dispusi sa te sustinem!

Chiar daca alegi un program full-time sau part-time, echipa VivaDiva iti pune la dispozitie trei intervale orare iar tu iti poti alege cel care te avantajeaza.

Tura de dimineata: 06:00 – 14:00
Tura de dupa-amiaza: 14:00 – 22:00
Tura de noapte: 22:00 – 06:00

Pentru a obtine un rezultat optim si pe masura asteptarilor tale, de fiecare data cand decizi sa iti programezi o tura de lucru online trebuie sa te asiguri ca petreci sapte ore online in timpul turei, iar o ora o poti petrece in pauza pentru masa, recreere sau activitati proprii. In tot acest timp te poti baza pe ajutorul echipei de training si pe suportul tehnic astfel incat timpul petrecut online sa iti aduca cele mai bune rezultate!

Daca  nu te poti incadra pe unul dintre cele trei intervale orare din studio, poti opta pentru lucrul de acasa cu Scoala Videochat. Astfel vei beneficia de suport tehnic si asistenta pe tot parcursul activitatii tale online, din confortul casei tale!

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Olivia
Olivia
5 years ago

Cate ore pe zi va trebui sa stea un model online?

Ramy
Ramy
5 years ago

Se face plata la zi?