VivaDiva este studioul Divelor din Iași

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Orice femeie este o divă în momentul în care își descoperă valoarea și are încredere în ea. La VivaDiva modelele noastre au renăscut, pur și simplu. Au descoperit cine sunt și cât de frumoase și unice pot să fie. Orice femeie este deosebită, doar trebuie să deschidă ochii și să înceapă să se iubească. În momentul în care te respecți și iubești, automat stima de sine crește și cei din jur te percep diferit decât au făcut-o până în acel moment. 

 

Fiecare femeie este unică 

Doar că din păcate prea puține știu asta. Majoritatea tind să se compare în permanență și își pierd din frumusețe și unicitate. Frumusețea este întotdeauna în ochii privitorului. Suntem diferiți și asta ne face deosebiți. Doar că de multe ori ne pierdem în mulțime și copiem comportamente sau chipuri care ne plac. Pur și simplu. Fără să ne gândim că unicitatea noastră este perfectă. 

 

Și tu meriți să fii o Divă!

Noi știm ce înseamnă să apreciezi un model și să îl ajuți să crească pe toate planurile. Modelele noastre sunt exact ca într-o familie și suntem mândri de asta. În permanență ne dorim să le ajutăm să-și redescopere încrederea în sine. Majoritatea fetelor care vin la noi, la început sunt timorate și nu sunt împăcate cu felul în care arată, deloc. Nu știu să se pună în valoare prin intermediul micilor articificii cum ar fi: make-up, hair style și îmbrăcăminte. 

 

Divele sunt răsfățate

La noi modelele sunt răsfățate zi de zi. Au make-up gratuit, training-uri și cel mai modern mediu de lucru. Ne ocupăm zi de zi de bunăstarea lor, atât financiară, cât și emoțională și am reușit să construim o familie unde e bine – venită oricine. Noi știm că divele trebuie să fie răsfățate zi de zi. Merită tot ce e mai bun, iar toate visele lor trebuie să devină realitate. Pentru că orice femeie merită asta!

 

Studioul divelor din Iași 

Fiecare model care ne trece pragul își dă seama că trebuie să fie o divă. Noi ajutăm fiecare model să devină o femeie puternică și realizată. Să își dea seama că tot ce are mai de preț pe lume este ea și că cei din jur trebuie să o trateze așa cum merită. La noi, modelele primesc laude zi de zi, complimente și energii pozitive atât din partea colegilor, cât și a membrilor. Ce zici, vrei să ni te alături? Te așteptăm să ne cunoaștem! [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments