Videochat in stil office, de la birou!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

NOU! Videochat in stil office!

Modelele VivaDiva au posibilitatea sa isi creeze singure stilul care le avantajeaza cel mai mult! Este important sa iti cunosti atuurile si sa le pui in valoare, astfel ca tu – elementul principal, sa te simti cat mai confortabil si sa fii in mediul perfect!

Studioul VivaDiva iti pune la dispozitie decoruri cat mai variate, de la camere de lux pana la birouri in stil office. Tu trebuie doar sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine si unde te simti cu adevarat TU!

Daca te atrage ideea de a schimba modul in care ai obisnuit sa lucrezi, te sfatuim sa incerci un cadru office, cu o tinuta mai sobra dar atragatoare in acelasi timp. Un cadru office iti va pune in evidenta caracterul puternic dar si jucaus, va creste interesul pentru camera ta de chat pentru ca este un decor diferit si vei atrage alte tipuri de membri.

Acesta este un mod nou de a face videochat, un mod simplu, elegant si smart! Creeaza-ti propria poveste, imbraca-te office si alege una dintre camerele decorate ca un birou modern. Astazi poti fi secretara, director sau profesoara! Ce crezi ca ti se potriveste mai bine?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments