Azi e despre EA! Mâine poate fi despre tine!

E despre femeia minunată care știe să cucerească viață, oamenii și chiar pe cei mai duri dintre aceștia. Despre cea care acum știe ce vrea și care știe cum să obțină asta.

Acum are 29 de ani și e o super divă! 

Dar nu a fost tot timpul așa. Viața nu a răsfățat-o  în toți acești ani.  A fost tot timpul învățată să asculte, să tacă și să lase privirea în jos. 

Orașul în care s-a născut și a crescut nu i-a oferit oportunitațile pe care le căuta și mai presus de atât a avut ghinionul să dea peste oameni mai puțin prietenoși. Unul dintre ei i-a devenit soț și au un copil împreună. Deseori ne povestește cum a fost viața ei înainte de VivaDiva. Povestea EI pare deseori ruptă dintr-un film…însă din unul vechi, alb-negru. 

Părea că dezvoltarea ei că femeie s-a oprit în loc. Se simțea nefericită. 

Într-o zi și-a făcut curajul să ne scrie pe Facebook și să ne spună timid că ar vrea să vină la interviu. În aceeași zi  am avut șansa să o cunoaștem, să îi aflăm povestea și să ne împrietenim. Ne-a cucerit din prima clipă! Echipa de traineri i-a oferit tot sprijinul și astfel EA a reușit să facă banii la care nici nu visa. 

 Acum se fac deja 2 ani de când  face parte din echipa VivaDiva. Am avut bucuria să-i fim alături în toate momentele prin care a trecut în acest timp. Au fost momente de bucurie și emoție care au adus-o pe EA să fie ceea ce este acum.  

Acum e o femeie încrezătoare în forțele ei proprii și poartă un zâmbet larg pe față! Merge elegant și se îmbracă la modă. Emană fericire și împraștie zâmbete tuturor. îi plac weekendurile la munte și deseori o invidiem pentru vacanțele exotice în care pleacă împreună cu familia ei! EA și-a propus că următoarea destinație să fie o plajă din Bahamas…

Și-a descoperit noi pasiuni și intre timp a reușit a își finalizeze studiile începute cu ani în urmă. Are planuri mărețe și acum îndrăznește mai mult ca niciodată!

De fiecare dată când întră în agenție împărtășește gânduri bune cu toate colegele. Viața ei e plină de culoare și voie bună! 

Acum putem spune cu siguranță că a devenit o Super-Femeie și un exemplu pentru multe dintre noi! 

Așa cum este EA, poți fi și TU! Spune-ne povestea TA și noi îți garantăm un happy end! 

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments