Ți se potrivește sau nu meseria de model de videochat? Scurt chestionar pentru amatoare

Dacă aveai în plan să cauți un job videochat Iași, dar nu ești convinsă că ți se potrivește un astfel de loc de muncă sau nu, ți-am pregătit în continuare un scurt chestionar care să te lămurească în legătură cu această dilemă.

Îți va lua mai puțin de cinci minute să răspunzi la întrebările la care ne-am gândit pentru tine, iar cu cât ai mai multe răspunsuri de DA, cu atât înseamnă că ar fi bine să-ți încerci cât de curând șansa în acest domeniu.

Cât de potrivită este meseria de model de videochat pentru tine?

Pui preț pe eficiență la locul de muncă?

Dacă îți place să muncești eficient și fiecare minut pe care îl petreci la locul de muncă să se transforme într-un câștig, atunci videochatul este o meserie absolut perfectă pentru tine. Ca model de videochat, atunci când porți conversații private cu membrii platformelor de videochat, fiecare minut petrecut online te ajută să câștigi aproximativ 3 euro din care vei plăti taxe, plătești comision studioului pentru care lucrezi, dar majoritatea îți rămân ție.

Ești o fire competitivă?

Modelele de videochat care au o fire competitivă câștigă mai mult decât cele care se feresc de curse și de competiții. Gândește-te doar că pe platformele de videochat concurezi în permanență cu sute sau poate chiar mii de modele care abia așteaptă o invitație pentru a vorbi în privat cu membrii acestora și dacă îți place adrenalina pe care o simți atunci când este rost de un concurs, atunci din start ai mai multe șanse să câștigi.

Pui preț pe flexibilitate când vine vorba de program?

Nu toți oamenii sunt făcuți să muncească de la ora 8 dimineața până seara la 4 sau la 5, iar dacă tu faci parte din excepții, atunci ai putea încerca videochatul ca să muncești doar când și cât vrei tu. Ca model de videochat poți să lucrezi full time sau part time, sau poți să lucrezi în diferite perioade ale zilei, în funcție de cum ți se pare ție mai convenabil.

Vrei să duci o viață luxoasă și lipsită de griji?

Calule mănânci ovăz? Cam așa credem că a sunat în mintea ta această întrebare, dar să știi că intenționat ți-am pus-o pentru că nu este suficient doar să iubești luxul, ci trebuie să și muncești pentru el. Modelele de videochat își permit în general să ducă viața pe care au visat-o dintotdeauna și dacă și ție îți place să trăiești pe picior mare, atunci această meserie ți se potrivește ca o mănușă.

Te îngrijești mult și îți pasă de imaginea ta?

Poate că și această întrebare ți se pare una retorică, dar să știi că nu intenționat ți-am pus-o pentru că nu toate femeile sunt dispuse să investească în imaginea lor. Totul ține de gusturi și de priorități, dar ca model de videochat este important să fii mereu îngrijită și să-ți pese de cum arăți. La urma urmei, membrii platformelor de videochat plătesc nu mai puțin de 3 euro pe minut ca să vorbească cu tine și de aceea, atunci când te contactează trebuie să le demonstrezi că investiția lor a meritat până la ultimul bănuț. Pe de altă parte, să știi că nu există niciun fel de standarde de frumusețe când vine vorba de platformele de videochat, însă indiferent de felul cum arăți, este bine să înveți cum să-ți scoți în evidență cele mai frumoase trăsături.

Vrei un loc de muncă care să te ajute să te dezvolți?

Videochatul te ajută să te dezvolți și fizic și psihic. Ca model de videochat ești încurajată să-ți accentuezi calitățile fizice și susținută să evoluezi din punct de vedere mentat. Modelele de videochat comunică zi de zi cu persoane noi, iar din fiecare conversație au ceva de învățat. De asemenea, pentru că majoritatea membrilor platformelor de videochat vorbesc în limba engleză și perfecționarea acestei limbi este un avantaj care vine la pachet cu celelalte beneficii de care se bucură toate femeile care au ales această carieră.

RELATED POSTS
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments